Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Rihanna zatúžila po láske: Pozrite, ako po novom loví chlapov!

Rihanna vábi potenciálnych nápadníkov odhalenými nohami. Zobraziť galériu (9)
Rihanna vábi potenciálnych nápadníkov odhalenými nohami.

LOS ANGELES – Single život ju omrzel! Speváčka Rihanna (24) patrí nielen k najlepšie zarábajúcim, ale aj dobre vyzerajúcim hviezdam hudobného neba. Napriek tomu sa však po jej boku žiaden nový muž už dlhšie neukázal. Zmení túto situáciu provokatívny záber?

Bez partnera to nie je ono! Len tento týždeň Rihanna v istom rozhovore prezradila, že je opäť na love. A v priebehu pár nasledujúcich hodín už stihla podniknúť prvý krok. Zdá sa, že pokiaľ ide o mužov, barbadoská rodáčka dokáže rozosielať amorove šípy naozaj zhurta. Zvlášť v prípade, že stačí vystreliť jeden hromadný, ale o to účinnejší.

„Ja som single dáma, ale nie je to niečo, čo by som si užívala. Život bez partnera je taký preceňovaný...“ zverila sa hudobná diva v talkšou moderátora Jonathana Rossa. A dôkazový materiál toho, že sa obzerá po novom objave, nenechal na seba dlho čakať. Na webe sa totiž z jej strany objavila pikantná pozvánka.

Maskovaná tvár, no nohy vystavené na obdiv v celej kráse – takto uvelebená na posteli sa Rihanna nechala zvečniť, aby sa o záber podelila s fanúšikmi v sieti Twitter. Nezabudla pritom na výstižný komentár: „Come here Rude bwoy...“ To by sa dalo voľne preložiť ako „Poď sem, drsný chlapec,“ pričom speváčka zakomponovala aj názov jedného zo svojich hitov. A aký by mal vlastne byť muž, ktorý si získa jej srdce? „V pohode, vtipný a zábavný,“ odvetila na Jonathanovu otázku. Nechajme sa teda prekvapiť, koho sa jej nakoniec podarí uloviť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu