Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Zomrel Patrice O'Neal (†41) zo Scary Movie!

Patrice O'Neal v šou Roast of Charlie Sheen Zobraziť galériu (2)
Patrice O'Neal v šou Roast of Charlie Sheen

LOS ANGELES - Vo veku 41 rokov v utorok zomrel newyorský komediant Patrice O'Neal. Komik mal v októbri cievnu mozgovú príhodu, okrem toho bol diabetik.

O jeho úmrtí informoval v utorok prostredníctvom Twitteru moderátor Opie, ktorý s kolegom Anthonym v rádiu moderujú The Opie & Anthony Show. Patrice O'Neal v nej bol pravidelným hosťom.

"S veľkým zármutkom musím potvrdiť, že Patrice O'Neal skonal dnes ráno v dôsledku komplikácií po mozgovej príhode z devätnásteho októbra," uviedol jeho agent Matt Frost vo vyhlásení. Zostala po ňom manželka Vondecarlo, nevlastná dcéra Aymilyon, sestra Zinder a matka Georgia.

Patrice O'Neal, ktorý vážil viac ako 135 kilogramov, sa ako komediant predstavil v The Howard Stern Show, Late Night with Conan O'Brien alebo Late Show with David Letterman. Zahral si v sitcomoch Arrested Development (2003) a The Office (2005) a vo filmoch Hlava štátu (2003), Smrtiaca vášeň (2003), Scary Movie 4 (2006) alebo Pomsta chlpáčov (2010). V septembri bol jedným z komikov v šou Roast of Charlie Sheen televízie Comedy Central.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu