Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Kam sa hrabú dvojičky Olsenové? Ich mladšia sestra išla rovno donaha!

Elizabeth Olsen sa pred kamerou vyzliekla už kvôli prvej filmovej úlohe. Zobraziť galériu (5)
Elizabeth Olsen sa pred kamerou vyzliekla už kvôli prvej filmovej úlohe.

LOS ANGELES – Vo vlastnej kariére nijako nezaostáva! Hoci z klanu Olsenovcov sú známe predovšetkým dvojičky Mary-Kate a Ashley (25), hereckej dráhe sa rozhodla venovať aj ich mladšia sestra Elizabeth (22). A tá veru medzi hanblivky nepatrí – vyzliekla sa už v prvej väčšej úlohe. Ukázala zadok aj prsia!

Hollywoodsky život zobrala pekne zhurta! Ak niekto vie, ako sa chopiť príležitosti, rozhodne je to najmladšia ratolesť rodiny Olsenovcov. Hoci si Elizabeth na filmový debut musela počkať „až“ do svojich dvadsiatich dvoch rokov, veľké drahoty nerobila. V snímke s názvom Martha Marcy May Marlene sa chopila hlavnej roly a odhodila šaty aj zábrany. Veď sa vôbec nemá za čo hanbiť!

Nahá scéna pri jazere, okrúhle prsia, postavička v bikinách aj pomerne tvrdý sex – to všetko vychádzajúca hviezdička ponúka v spomínanej nezávislej dráme. V nej totiž stvárňuje mladé dievča, ktoré sa snaží žiť normálny život so svojou sestrou a švagrom. No ako sa podľa viacerých záberov zdá, s mužmi to nemá jednoduché.  Jej milostný život je poriadne turbulentný!

Ktovie, či práve takýto odvážny krok naštartuje Elizabethinu kariéru a vynesie ju k áčkovým hviezdam filmového neba. Keďže svoju prirodzenú ženskosť obnažila už v prvej úlohe, môže sa jej stať, že bude obsadzovaná už len v samých prepadákoch. Na rozdiel od jej starších sestier však aspoň vzbudila pozornosť. Vychudnuté a dogabané dvojičky už totiž nikoho príliš nezaujímajú!

Elizabeth Olsen

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu