Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Ďalšia celebrita s fotkou v kúpeľni: Úplne nahá!

Kelly Brook sa bez ostychu odfotila nahá. Zobraziť galériu (6)
Kelly Brook sa bez ostychu odfotila nahá. (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES – Tomu sa povie naozaj pikantný dôkaz! To, že sociálne siete majú svojich fanúšikov medzi mnohými osobnosťami svetového šoubiznisu, nie je nijakým tajomstvom. O pravosti svojho konta však občas presviedčajú bizarným spôsobom. Prsaňa Kelly Brook (31) sa ukázala úplne bez zábran – nahá!

Ostýchavá teda nie je! Aj keď v prípade britskej modelky sa je vždy na čo pozerať, pri pohľade na jej privátny záber vyvstáva otázka, či tentoraz nezašla priďaleko. Fotografie odvážnych póz v kúpeľňovom zrkadle totiž patria skôr k výstrelkom tínedžeriek ako k serióznym dôkazom identity na webe. Kelly má však očividne iný názor!

Špekulácie o tom, či Kellyin účet v sieti Twitter nie je len obyčajný podvod, zo žartu rozprúdil komik Leigh Francis: „Je toto ozajstná Kelly Brook alebo len špinavý starý muž, ktorý predstiera, že je Kelly Brook?“ zašpásoval pred pár dňami celkom verejne. S odpoveďou na túto podrývajúcu otázku však brunetka dlho nečakala: „Som to ja! Ako to môžem dokázať?“

Treba uznať, že Kelly pri hľadaní najvhodnejšieho dôkazového materiálu fantázii medze nekládla. Vo svojom profile zverejnila obrázok, na ktorom sa v Evinom rúchu fotí za pomoci mobilného telefónu a zrkadla. „Uniknutá fotka! Pozrite, som to ja!“ komentovala provokatívny záber. Aspoň, že sa na ňom neodhalila viac, ako sa na slušnú dámu patrí. Jej vnady totiž cudne zakrývajú dlhé lokne.

Kelly Brook sa bez
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Twitter)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu