Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Šokujúce priznanie Clooneyho exmilenky: Boli ako otec a dcéra!

George Clooney a Elisabetta Canalis Zobraziť galériu (5)
George Clooney a Elisabetta Canalis (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Priveľa vášne si zrejme neužili! Aj keď Georgea Clooneyho (50) a Elisabettu Canalis (33) médiá považovali za jeden z najočarujúcejších párov, ich vzťah nakoniec stroskotal. Po mesiacoch od prekvapivého rozchodu krásna Talianka priznala pravý dôvod. Nevidela v ňom milenca, ale svojho otca!

Sedemnásťročný vekový rozdiel im veľmi neprospel! Hoci by sa na prvý pohľad mohlo zdať, že kombinácia amerického Casanovu a temperamentnej sexice musí fungovať ako švajčiarske hodinky, opak sa stal pravdou. Medzi Georgeom a Elisabettou by ste erotické dusno hľadali márne. Po dlhej analýze brunetka došla k prekvapivému záveru. Ich súžitie pravý milenecký párik nikdy nepripomínalo!

„Až doteraz som to nevedela zatriediť, ale medzi nami to vyzeralo skôr ako vzťah otca a dcéry,“ šokovala Elisabetta úprimnosťou v spovedi, ktorú taliansky spisovateľ Bruno Vespa použil vo svojej knihe s názvom Questo Amore. V nej televízna hviezda okrem iného otvorene priznáva, že nad rodinným životom s hercom nikdy ani len neuvažovala: „George a ja sme nikdy nehovorili o manželstve a spoločnom potomstve. V tejto otázke sa neobmedzujem, ale ja ani George sme nikdy neplánovali mať spolu deti.“

Napriek tomu, že dvojica viac nekráča tou istou cestou, Elisabetta na svojho niekdajšieho partnera nezanevrela: „Z hľadiska veľkorysosti bol jedným z najlepších ľudí, akých som stretla.“ Priblíženie týchto slov však z jej úst vyznieva pomerne zvláštne: „Bol pre mňa výnimočný a dôležitý. Tak, ako len otec môže byť.“ Či sú takéto vyjadrenia na margo niekdajšej lásky vhodné, už posúďte sami. Isté však je, že George sa veľmi nepoučil. Posteľ mu totiž momentálne zohrieva Stacy Keibler, ktorá je od Elisabetty ešte o dva roky mladšia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu