Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Neverný George Clooney: Krásnu priateľku podviedol s exmilenkou!

George Clooney s oficiálnou partnerkou Stacy Keibler Zobraziť galériu (10)
George Clooney s oficiálnou partnerkou Stacy Keibler (Zdroj: SITA)

HOLLYWOOD - Americký herec George Clooney (52) údajne svoju súčasnú partnerku Stacy Keibler podviedol s bývalou priateľkou Monikou Jakisic. S tou ho vraj videli minulý víkend v jednom z londýnskych klubov, pričom dvojica sa mala držať za ruky. Keibler bola v tom čase v Monaku.

Charizmatický herec tvrdenia o nevere odmieta. "Celý tento príbeh je vymyslený. Nikoho som za ruku nedržal. Prestaňte predávať časopisy tým, že si vymýšľate škandály, ktoré neexistujú," uviedol vo vyhlásení herec, ktorý momentálne v Európe nakrúca film The Monuments Men. V ňom bude figurovať ako režisér, scenárista, producent a stvárni aj hlavnú postavu - amerického vojaka a pamiatkara Georgea Stouta.

Správy o údajnej Clooneyho nevere priniesol magazín In Touch, ktorý mal informácie od nemenovaného zdroja. "Vyzerali, že sa spolu skvele zabávajú. V tom klube bolo veľa ľudí, ale George sa netváril, že by mu vadilo, že ich niekto spolu vidí. Smiali sa a vyzerali spolu veľmi spokojne. Veľa ľudí ho chodilo pozdraviť a on sa od Moniky ani raz nevzdialil. Zostali tam veľmi dlho, z klubu však odišli oddelene, najprv on a až potom ona. Nechcel, aby ho s ňou odfotografovali paparazzovia," uviedol zdroj.

George Clooney má na konte tri Zlaté glóbusy a dva Oscary. Prvého získal za herecký výkon v snímke Syriana (2005), druhého ako jeden z producentov filmu Argo (2012), ktorý vo februári na cenách Akadémie filmových umení a vied triumfoval v kategórii Najlepší film. Na prestížne ocenenie ho nominovali už celkovo osemkrát, nielen ako herca a producenta, ale aj režiséra a scenáristu. Clooney sa preslávil účinkovaním v seriáli Pohotovosť (1994 - 2009) a zahral si vo filmoch ako Od súmraku do úsvitu (1996), Traja králi (1999), Braček, kde si? (2000), Dobrú noc a veľa šťastia (2005), Michael Clayton (2007), Lietam v tom (2009) či v krimi komédii Dannyho jedenástka (2001) a jej pokračovaniach.

Ako režisér debutoval snímkou Milujte svojho zabijaka (2002), po nej režíroval spomínaný film Dobrú noc a veľa šťastia, ďalej snímku Tvrdé palice (2011) a zatiaľ naposledy triler Deň zrady. Ako herec sa najbližšie predstaví v sci-fi trileri Gravity režiséra Alfonsa Cuaróna, ktorý by mal byť v slovenských kinách od 3. októbra. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu