Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Nicole Scherzinger: Bulímia a syndróm sebapoškodzovania!

Nicole Scherzinger Zobraziť galériu (12)
Nicole Scherzinger (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká speváčka Nicole Scherzinger počas účinkovania v skupine The Pussycat Dolls trpela poruchou príjmu potravy a syndrómom sebapoškodzovania. Prezradila to v rozhovore pre televíziu VH1.

"Jednoducho som vtedy nenávidela samú seba. Naozaj som bola sama zo seba znechutená. A cítila som sa tak osamelo. Bola som v skupine, no nikdy v celom svojom živote som sa necítila tak sama," uviedla 34-ročná speváčka. "Som naozaj v rozpakoch, pretože som o tom ešte nikdy nehovorila. Nikdy som nechcela hrať rolu obete, preto som to nepovedala rodine ani priateľom. Vedela som, že by im to mohlo zlomiť srdce," priznala hviezda. "Myslím, že to bola moja závislosť. Nikdy som neskúsila drogy, ale toto bolo istým spôsobom závislosťou. Keď som zišla z pódia, zatvorila som sa vo svojej izbe, bola som sama. Moja bulímia bola mojou závislosťou, ubližovanie vlastnému telu bolo mojou závislosťou. Robila som to každý deň celé roky," dodala.

Nicole Scherzinger sa preslávila ako líderka vokálnej skupiny The Pussycat Dolls, kde pôsobila od roku 2003 do roku 2010. Ženské zoskupenie nahralo dva štúdiové albumy - PCD (2005) a Doll Domination (2008), z ktorých pochádzajú hity ako Don't Cha, Beep, Buttons, I Don't Need a Man, When I Grow Up, I Hate This Part či Hush Hush. Ako sólová interpretka zatiaľ vydala jeden oficiálny sólový album s názvom Killer Love (2011), z ktorého vyšli single Poison, Don't Hold Your Breath, Right There, Wet a Try with Me.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu