Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nicole Scherzinger strapatá a bez mejkapu: Stále je to sexi kosť!

Nicole Scherzinger sa bez mejkapu zúfalo tváriť rozhodne nemusí. Zobraziť galériu (6)
Nicole Scherzinger sa bez mejkapu zúfalo tváriť rozhodne nemusí. (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES – Zvodná aj „naprírodno“! Hoci Nicole Scherzinger (33) poznáme ako vždy dokonale upravenú mačičku, o nič horšie nevyzerá ani tesne po kúpeli. Dôkazom môže byť čerstvý záber, na ktorom si zapózovala zabalená iba v uteráku. Aj bez mejkapu pohľad na ňu vzbudzuje hriešne myšlienky.

Svieža a s dokonalou pleťou! Takými prednosťami sa môže Nicole Scherzinger pochváliť aj bez použitia  nánosov líčidiel. Súdiac podľa fotky, ktorú zverejnila v sieti Twitter, sa totiž negatívnych reakcií báť rozhodne nemusí. Na zúfalý výraz v tvári, s akým pozerá do objektívu, nemá veru najmenší dôvod!

Len s osuškou ovinutou okolo hrudníka a s uterákom vo vlasoch sa líderka niekdajšieho dámskeho zoskupenia The Pussycat Dolls nechala zvečniť pre svojich fanúšikov. Aj keď si pravdepodobne chcela na hlave urobiť turban, nakoniec sa zmohla len na akési strapaté čudo. „Uf, vie niekto ako funguje táto pokrútená vec z uteráku?“ pýta sa svojich nasledovníkov v komentári pod fotografiou.

Nicolina bezchybná pokožka je zrejme výsledkom početných relaxačných kúr v kúpeľoch a v luxusných dovolenkových rezortoch. Práve tam totiž speváčka trávila väčšinu uplynulých dní. Ako prezradila portálu RadarOnline, momentálne potrebuje načerpať dostatok energie. Čakajú ju totiž pomerne náročné mesiace: „Budúci rok bude pre mňa najmä o vlastnej hudbe.“ Nechajme sa teda prekvapiť, kam to vo svojich plánoch dotiahne.


 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu