Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Trpasličí panic v X Factor: Má po 40-tke a ešte sa nebozkával!

Andy Silikovitz túži po úspechu, ktorý by mu, okrem iného, priniesol aj priateľku. Zobraziť galériu (3)
Andy Silikovitz túži po úspechu, ktorý by mu, okrem iného, priniesol aj priateľku.

LOS ANGELES – Lásku ženy dodnes neokúsil! Reč je o 43-ročnom spevákovi menom Andy Silikovitz, ktorý sa chopil šance zažiariť v americkej šou X Factor. Na kastingu však okrem svojho umenia predviedol aj niečo celkom iné. Citlivú dušu nepobozkaného panica!

Obmäkčil aj samotného porotcovského kata! Hoci Andy Silikowitz na prvý pohľad zaujme už len svojím nižším vzrastom, v speváckej súťaži zavážil najmä jeho osobný príbeh. Napriek tomu, že Andy prah štyridsiatky prekročil už dávno, stále žije s matkou. Tá si myslí, že jej syn je výnimočný a spieva naozaj dobre. Ani jej láska však bradatému mužovi v stredných rokoch nedokáže vynahradiť to, čo mu chýba najviac – partnerku do života. V dokrútke totiž priznal, že sa ešte nikdy nebozkával.

„Nie som ženatý, celý svoj život som single,“ prezradil na seba po tom, čo vstúpil na pódium a porotca Simon Cowell mu začal klásť otázky. Doplnil, že nemá priateľku, no ak by sa v súťaži dostal ďalej, nejakú by si zrejme našiel. V krátkom rozhovore dokonca naznačil, že s výhrou v podobe piatich miliónov dolárov by si začal poriadne užívať: „Kúpil by som si krásny dom, auto a... veľa dievčat.“ Tieto želania sa mu však, bohužiaľ, zrejme tak skoro nesplnia.

Andy si totiž vybral náročnú skladbu Hero od Mariah Carey, ktorá potvrdila, že sa so zlatom v hrdle nenarodil. Napriek falošným tónom ho však všetci štyria členovia poroty nechali dospievať. Poďakovali sa mu za účasť a citlivo mu oznámili, že nepostupuje. Inokedy prísny Simon sa zdržal zosmiešňujúcich komentárov a Paula Abdul Andyho dokonca objala. Slovenskí diváci si budú môcť jeho príbeh pozrieť už dnes večer v programe X Factor na stanici JOJ Plus.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu