Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Senzácia v X Factor: Ohúrila presne ako Burešová v Talente!

Melanie Amaro predviedla obdivuhodný výkon a zdvihla porotu zo stoličiek. Zobraziť galériu (6)
Melanie Amaro predviedla obdivuhodný výkon a zdvihla porotu zo stoličiek. (Zdroj: YouTube)

LOS ANGELES – Standing ovation nielen divákov, ale aj celej poroty! Takýto husársky kúsok sa podaril americkej študentke Melanie Amaro (18) na kastingu súťaže X Factor. Jej vystúpenie, ktoré dojalo Nicole Scherzinger (33) k slzám, sa náramne podobalo spevu Evy Burešovej (18) z Talentu. Čo všetko majú tieto dievčatá spoločné?

Približne rovnaký vek, tá istá skladba a okamžitý postup. Aj keď Melanie Amaro a Evu Burešovú delia tisícky kilometrov, srdcia fanúšikov a poroty si získali v takmer identickom štýle. Nedeľňajší triumf študentky konzervatória v šou Česko Slovensko má talent sa podarilo zopakovať študentke Melanie v zámorskej súťaži X Factor. Z jej úst takisto odznela pieseň Listen od Beyoncé a porota opäť neudržala emócie na uzde!

Čokoládová dievčina speváckym výkonom ohúrila natoľko, že sa porotkyňa Nicole Scherzinger neubránila slzám. Pri záverečnom hodnotení povedala sexi mačička trasúcim sa hlasom: „Kvôli tomuto to všetko robím. Ľudia ako ty ma inšpirujú.“ Chválou však nešetrili ani jej kolegovia. Obávaný kat Simon Cowell dokonca vyslovil názor, že tento zábavný formát na americké obrazovky priniesol preto, aby našiel niekoho ako Melanie.

Podobným spôsobom zdvihla porotu zo stoličiek aj Eva Burešová, ktorá v nedeľu vypálila rybník všetkým spievajúcim konkurentkám. Jej hlas totiž odzbrojil aj samotného Jara Slávika, ktorý sa na jej adresu vyjadril ako o najlepšej speváčke všetkých talentových súťaží za posledných 15 rokov. Kam to obe nadané dievčatá nakoniec dotiahnu, ukážu už najbližšie týždne. Melanieninu cestu za úspechom si slovenskí diváci budú môcť pozrieť dnes večer na stanici JOJ plus.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu