Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Mr. Bean ukázal dcéru: Má len 16, no už by stála za hriech!

Dcéra Mr. Beana už v 16-ich priťahuje pozornosť ako magnet. Zobraziť galériu (6)
Dcéra Mr. Beana už v 16-ich priťahuje pozornosť ako magnet. (Zdroj: isifa)

LONDÝN – Pred očami mu rastie oslnivá kráska! Aj keď Rowan Atkinson (56) medzi sexsymboly nikdy nepatril, jeho dcéra Lily (16) dostala do vienka krásy viac než dosť. Vekom sa síce stále radí medzi tínedžerky, no na červenom koberci je neprehliadnuteľná. Bez problémov zatieni aj ostrieľaného otca!

Kde ju doteraz ukrýval? Aj takéto otázky vírili v hlavách zástupcov médií pri pohľade na očarujúcu ratolesť najznámejšieho britského komika. Hoci včerajšia premiéra snímky Johnny English sa vracia (Johnny English Reborn) mala byť oslavou hereckého umenia Rowana Atkinsona, v centre pozornosti stála jeho 16-ročná dcéra.

Bujná hriva, nevinný úsmev s jamkami v lícach a črty sladkého dievčatka – tým všetkým Lily v nedeľu popoludní  priťahovala objektívy ako magnet. A keď v jednoduchých minišatách navyše odhalila výstavné nohy, senzácia bola na svete. Dlhovlasá brunetka s mandľovými očami by už len pohľadom odzbrojila každého muža. V jej tieni zostala aj Gillian Anderson, ktorá si v spomínanej komédii strihla jednu z hlavných úloh. Herečkin včerajších styling v štýle Brigitte Bardot na pôvabnú tínedžerku jednoducho nestačil.

Dcéra Mr. Beana už
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: isifa)

Aj napriek tomu, že Rowan Atkinson ako akčný hrdina zďaleka nepôsobí, nakrúcanie druhého pokračovania originálu z roku 2003 si užíval. „Už ako dieťa som miloval bondovky a stále ich mám rád. Sú enormne inšpirujúce – úžasná kombinácia glamouru a dobrodružstva,“ zdôveril sa v nedávnom rozhovore. Niečo podobné ho však zrejme čoskoro čaká aj na domácej pôde – keď na dvere jeho krásnej dcéry začnú klopať dotieraví nápadníci.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu