Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Krainovej nahý outfit: Simona, okopírovala ťa mladá kráska!

Po Simone Krainovej svoje prednosti v priehľadných šatách ukázala aj Talianka Fiammetta Cicogna. Zobraziť galériu (3)
Po Simone Krainovej svoje prednosti v priehľadných šatách ukázala aj Talianka Fiammetta Cicogna. (Zdroj: isifa)

MILÁNO – Len pre odvážne! Taký prívlastok sa viaže k čiernym šatám, ktorými v úlohe moderátorky nedávno ohúrila Simona Krainová (38). Priehľadný model však oslovil aj hviezdičku z radu ďaleko mladších ročníkov, Fiammettu Cicognu (23). Ktorá kráska má pri vystavovaní svojich predností navrch?

O značný rozruch sa česká topmodelka postarala pred pár dňami v Prahe, kde sa v rámci súťaže Elite Model Look zhostila moderátorského postu. Simona počas finálového večera síce vystriedala až päť outfitov, pod drobnohľadom médií sa však ocitla v len jednom z nich. Objektívy fotografov sa okamžite sústredili na jej vykúkajúce poprsie spod priehľadnej látky. Krainová tak dokázala, že do starého železa ešte zďaleka nepatrí!

Simona Krainová na Elite
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: isifa)

Dlhá toaleta známej módnej značky sa medzi smotánkou teší čoraz väčšej obľube. A to bez rozdielu veku. Po tomto odvážnom kúsku totiž siahla aj talianska herečka a tvár televíznej obrazovky Fiammetta Cicogna. Napriek tomu, že ju od Simony delí až 15 rokov, svoje prednosti nechala vyniknúť priam dokonale. Na charitatívnom podujatí nadácie amfAR, ktoré sa konalo v rámci milánskeho Týždňa módy, sa aj ona okamžite stala hviezdou večera.

Po Simone Krainovej svoje
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: isifa)

Zatiaľ sa teda zdá, že odvážna kreácia talianskeho módneho domu má pomerne vysokú šancu stať sa hitom tohtoročnej jesene. Zvlášť, pokiaľ ju na červenom koberci prevetrajú aj ďalšie provokatívne dámy, akou Fiammetta zaručene je. Tá totiž okrem okrúhlych vnád vystavila na obdiv aj dráždivý piercing v bradavke.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu