Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Spice Girls po takmer 20 rokoch: Ako vyzerajú dnes a čo sa s nimi stalo?

Spice Girls Zobraziť galériu (8)
Spice Girls

LONDÝN – Každá rozbehla sólovú kariéru! Hoci dievčenská skupina Spice Girls patrila k hudobným miláčikom záveru minulého tisícročia, už po štyroch rokoch svojej existencie sa začala rozpadať. Jednotlivé členky kapely sa totiž pobrali vlastnou cestou. Viete, ako sa zmenili a čo všetko pod vlastným menom dosiahli?

Geri Halliwell alias Ginger Spice

Práve na podnet tejto ryšavky skupina začala zápasiť s existenčnými problémami. Geri totiž v roku 1998 ohlásila odchod, pričom sa vzápätí vrhla na sólovú dráhu. Celkovo vydala až tri albumy a najmä s tým debutovým dobyla popredné priečky hitparád. Od roku 2008 sa živí ako autorka. Vtedy svetlo sveta uzrela jej rozprávková sága Ugenia Lavender, ktorá jej zabezpečila titul najpredávanejšej autorky detských knižiek. Už predtým však z hľadiska predajnosti bodovala vlastnou biografiou.

Spice girls vtedy a
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

Melanie Chisholm alias Sporty Spice

Táto tepláková kráľovná sa vo svete hudby udržala do dnešných čias. O rok neskôr ako Geri takisto vydala svoju prvotinu, s ktorou zožala obrovský úspech. Po štvrtom albume si dopriala pauzu, aby sa mohla venovať rodine a materským povinnostiam. V roku 2011 sa však do šoubiznisu vrátila a vydala už v poradí piate CD. Zdá sa teda, že v tomto priemysle sa Mel C udomácnila naozaj natrvalo.

Spice girls vtedy a
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

Emma Bunton alias Baby Spice

Blondínka so sólovým albumom čakala do roku 2001. Na konto si rovnako ako Geri stihla pripísať tri nahrávky. Neskôr sa však vrhla do herectva v rámci televízie a filmu. Momentálne patrí medzi populárne rádio DJ-ky a dokonca sa jej ušlo porotcovské kreslo v korčuliarskej šou celebrít – Dancing on Ice.

Spice girls vtedy a
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

Melanie Brown alias Scary Spice

Mel B zatiaľ vydala dva albumy, veľkú dieru do sveta s nimi však neurobila. Úspešnejšia bola v tanci, keď v rámci šou Dancing with the Stars skončila na úctyhodnej striebornej priečke. Spajska v septembri minulého roku porodila už svoje tretie dieťa. To je však jej prvé s manželom Stephenom Belafontem. Najstaršiu dcéru Phoenix Chi má s tanečníkom Jimmym Gulzarom a druhé dieťa porodila v apríli 2007 a otcom je známy herec Eddie Murphy. Mel B sa istý čas venovala tvrdej drine v posilňovni a fitnes, vďaka čomu vydala aj DVD s vlastným návodom, ako sa dostať do formy. Momentálne pripravuje tretí album a u protinožcov sedí v porote šou The X Factor.

Spice girls vtedy a
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

Victoria Beckham alias Posh Spice

Manželka britského stredopoliara síce speváckej kariére dopriala jeden pokus, veľmi skoro však pochopila, že tadiaľ cesta nevedie. Naplno sa tak venovala najskôr rodine a neskôr móde. V súčasnosti patrí k uznávaným dizajnérkam, pričom jej kolekcie nechýbajú na popredných Týždňoch módy. Okrem troch synov jej potomstvo pred pol rokom obohatila aj dcérka Harper Seven.

Spice girls vtedy a
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

Napriek tomu, že päť krások v súčasnosti už veľa nespája, pre otvárací ceremoniál nadchádzajúcich Olympijských hier v Londýne chceli urobiť výnimku. Kameňom úrazu sa však stala práve Victoria, ktorú návrhárska obec konečne prijala medzi seba. A to by švornásobná matka nerada zmenila. Jej vzťahy s Mel B sú navyše veľmi chladné. „Mel B veľmi túži po tom, aby sa tá šou uskutočnila. Všetky dievčatá by to zvážili, ale Victoria sa vyjadrila jasne. Chce sa sústrediť len na svoju kariéru v móde,“ cituje svoj zdroj denník Daily Mail. Uvidíme teda, či sa Victoria nakoniec nechá obmäkčiť.

Zaspomínajte si na úplne prvý singel z dielne Spice Girls

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu