Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Zo sexsymbolu otravný okuliarnik: Kto sa nechal takto zohaviť?

Známy Casanova zmenený na nepoznanie. Zobraziť galériu (7)
Známy Casanova zmenený na nepoznanie.

LOS ANGELES – Je z neho veselá kopa! Hoci tohto fešáka uctievajú milióny žien po celom svete, on svoj uhladený imidž dokáže odhodiť šmahom ruky. Pozrite, ako sa známy sexidol razom premenil na vnucujúceho sa predavača. Kto pre televíznu šou zniesol takúto potupu?

K suchárom rozhodne nepatrí! Zdá sa, že v spoločnosti britského futbalového esa je možné zažiť viac zábavy, ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať. Stačí sa pozrieť, čoho všetkého bol schopný kvôli talkšou americkej moderátorky Ellen DeGeneres. Nielenže sa nechal zamaskovať do úlohy nevábneho promotéra, no navyše sa pred nič netušiacimi nakupujúcimi poriadne zapotil. O ďalšiu úsmevnú skúsenosť je bohatší práve David Beckham!

Tričko a šiltovka s reklamným logom, či poriadne „popolníky“ na očiach – to bol len začiatok Davidovej nočnej mory v supermarkete. Prostredníctvom odposluchu bol totiž po celý čas spojený so štúdiom a do bodky plnil príkazy nadšenej moderátorky. Parfum z vlastnej kolekcie tak dámam ponúkal z navoňanej nohy a jedného pána dokonca nahováral, aby flakón pokojne ukradol.

Známy futbalista sa v rámci svojho čísla pred skrytou kamerou predstavil ako Ricky, napodobňoval texasky prízvuk a vydával sa za Austrálčana. Dokonca aj v okamihu, keď ho začala jedna zo zákazníčok podozrievať, na Ellenin pokyn všetko poprel: „Nie som David Beckham, prestaňte šíriť fámy.“ Či sa na takýto druh zábavy športovec nechá nahovoriť aj nabudúce, je naozaj otázne. Publikum sa však na jeho účet zabávalo mimoriadne dobre!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu