Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Vyhrážajú sa im? Beckhamovci najali ochrankára so zbraňou!

Victoria a David Beckhamovci so synmi Zobraziť galériu (7)
Victoria a David Beckhamovci so synmi

LOS ANGELES – Idylka pri mori pod prísnou ochranou! Tak momentálne vyzerá život Victorie (37) a Davida (36) Beckhamovcov, ktorí svoj domov našli v Mekke americkej kinematografie. Príliš bezpečne sa tam však zrejme necítia. Minimálne jeden ich bodyguard je ozbrojený!

Opatrnosti nikdy nie je dosť! Zrejme to si povedali prominentní manželia, ktorí len nedávno privítali do rodiny nový prírastok v podobe vytúženej dcérky. Zdá sa však, že o Harper Seven a jej troch starších bratov majú poriadny strach. Hoci to u nich doteraz zvykom nebolo, ich „gorila“ nosí za opaskom ručnú zbraň. Boja sa o svoje životy?

Na novinku v osobnej ochrane známej dvojice upozornil fotograf na voľnej nohe, Mike Kamara. Ten v médiách uviedol, že telesný strážca Beckhamovcov sa síce správa nenápadne, ale ako pravý profesionál: „Najskôr som si ho nevšimol, veľmi taktne sa držal v úzadí. Zbadal som ho, keď David prešiel okolo a podal mu plastovú hračku, s ktorou sa hrali jeho decká.“ Okamih, ktorý nasledoval, však Kamaru prekvapil: „Videl som, že na pravom boku neskrývane nosí puzdro s pištoľou. Pri jeho modrých kapsáčoch a bielom tričku sa to nedalo prehliadnuť.“

Ako ďalej vysvitlo, spomínaný ochrankár zrejme pochádza z radov strážcov zákona. Hovorkyňa losangelskej polície sa k prípadu Beckhamovcov síce nevyjadrila, potvrdila však, že nejde o nič výnimočne. Najímanie dôstojníkov mimo služby na účely súkromnej ochrany je vraj v tamojších celebritných kruhoch bežnou praxou. Čo však talentovaného futbalistu s manželkou viedlo k takémuto kroku, zostáva záhadou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu