Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Naomi Campbell naostro: Vybehol jej celý prsník!

Naomi Campbell si opäť neustrážila výstrih. Zobraziť galériu (6)
Naomi Campbell si opäť neustrážila výstrih.

LONDÝN – Elegancia ju zradila! Hoci svetoznáme topmodelky sa v spoločnosti bez bielizne objavujú pomerne často, nie vždy si svoj odvážny výstrih dokážu ustrážiť. Dôkazom je Naomi Campbell (41), ktorá pred pár dňami provokovala viac, ako sa na slušnú dámu patrí. Nechtiac ukázala nahý prsník!

Tomu sa hovorí nebezpečný predklon! V prípade čokoládovej krásky však k pikantnej nehode naozaj veľa netreba. Potvrdila to na tohtotýždňovom módnom podujatí v britskej metropole, kde po dlhšej odmlke opäť vyvolala rozruch. Dorazila síce v pánskom štýle, nakoniec však pôsobila ženskejšie než kedykoľvek predtým – z výstrihu jej vypadli obnažené prednosti!

Na trendy kašle! Zatiaľ čo jej kolegyne sa pred nežiaducim faux-pas chránia páskou, Naomi svoj dekolt najradšej vystavuje v plnej kráse. Inak tomu nebolo ani na prehliadke účesov Toni&Guy, ktorú sama uvádzala. V čiernom overale kostýmového strihu od McQueena  vyzerala síce ako distingvovaná dáma, tento dojem však celkom pokazila vykuknutá bradavka. A nezachránili ho ani lodičky od Christiana Louboutina.

Ktovie, čo na odhalené poprsie svojej polovičky hovorí ruský miliardár Vladislav Doronin. Pošuškáva sa totiž, že ebenovú hviezdu nedávno požiadal o ruku. Malo sa tak udiať počas dovolenky v Grécku, kde dokonca nechal vystrojiť 20-miútový ohňostroj v hodnote viac než stotisíc dolárov. „Naomi žiarila nadšením a naznačila, že sa zasnúbili. Povedala hosťom, že je načase osláviť ich malé tajomstvo. Mala neuveriteľný prsteň,“ prezradil jeden z účastníkov párty. Budúca nevesta by si tak na hlboké výstrihy už mala predsa len dávať väčší pozor!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu