Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Ruský miliardár odkopol Naomi Campbell: Má šokujúcu náhradu!

Naomi Campbell a Vladislav Doronin už vraj netvoria pár. Po miliardárovom boku sa pohybuje modelka Jazzma Kendrick. Zobraziť galériu (10)
Naomi Campbell a Vladislav Doronin už vraj netvoria pár. Po miliardárovom boku sa pohybuje modelka Jazzma Kendrick. (Zdroj: Instagram)

MIAMI – Milionárskej láske odzvonilo! Hoci sa Naomi Campbell (42) usadila v ruskej metropole a plánovala svadbu s tamojším podnikateľom, dnes je situácia celkom iná. Vladislav Doronin (50) poslal čokoládovú modelku k vode a našiel si jej hodnovernú kópiu – mladšiu, vyziabnutú a s neuveriteľne tenkým driekom.

Dostala košom! Napriek divokej a temperamentnej povahe si Naomi Campbell dokázala nájsť muža svojich snov, s ktorým vydržala päť rokov a spolu s jeho miliardami na konte plánovala ružovú budúcnosť. Boháč Vladislav Doronin jej však predtým, ako vstúpil do chomúta, urobil škrt cez rozpočet. Momentálne si užíva vo vyhriatych letoviskách v spoločnosti, ktorá sa nápadne podobá na jeho exmilenku. S jediným rozdielom – náhradníčka má bizarnú stavbu tela.

Naomi sa momentálne nachádza v Londýne, kde si plní pracovné povinnosti. V ruských kuloároch sa však šušká, že si už dávnejšie odsťahovala svoje veci z moskovského sídla a s Vladislavom ju už nič nespája. Dôkaz prišiel v podobe miliardárovej dovolenky začiatkom mesiaca v Miami. Na luxusnej jachte sa totiž po jeho boku objavila Jazzma Kendrick, ktorá sa na Naomi ponáša ako vajce vajcu. Je však o takmer polovicu mladšia, má štíhlejšie krivky a jej úctyhodne úzky driek by sa zmestil do boháčových dlaní.

Vladislav si už stihol rezervovať pobyt v 5-hviezdičkovom hoteli na Ibize, kde väčšinu času trávi s Leonardom DiCapriom. Či aj ďalšiu dovolenku s ním strávi práve Jazzma, je zatiaľ otázne. Manekýnka sa však prostredníctvom sociálnych sietí bráni a akékoľvek romance popiera: „Nie, nerandím s Vladom. Nie, nie som jeho bokovka. Nie, nesúložím s ním. Nie, nie som eskortná služba a ani som nikdy nebola.“ Skutočnú pravdu tak pozná len vyziabnutá Jazzma, ktorá si je iste vedomá, že Doronin je viac než dobrá partia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu