Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Naomi Campbell hľadá asistentku: Podmienka? Hrošia koža!

Naomi Campbell Zobraziť galériu (9)
Naomi Campbell (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Zvláštne podmienky! V inzerátoch pracovného miesta asistentky sú zvyčajnými požiadavkami adekvátne vzdelanie s odpovedajúcimi skúsenosťami. Nie však v prípade, ak by vás mala zamestnať modelka na dôchodku. Naomi Campbell (41) potrebuje na spoluprácu zásadne ľudí, ktorí znesú viac než dosť.

Nebude to s ňou jednoduché! Ak záujemca o prácu uvažuje nad asistovaním vychytenej celebrite, s jej maniermi musí byť už vopred vnútorne zmierený. V súvislosti s Naomi Campbell to však platí niekoľkonásobne. Tortúra pod jej vedením totiž kričí už zo samotnej ponuky práce. Adept musí byť dostatočne odolný jej prípadnej kritike či útokom. Za všetko totiž hovorí dôrazná výstraha.

Kontroverzný inzerát bol nedávno pridaný na serveri entertainmentcareers.net, kde známe tváre šoubiznisu zverejňujú voľné pracovné miesta vo svojom tíme. Ponuka práce informovala o tom, že modelka žijúca v New Yorku hľadá „asistentku na plný úväzok s poriadnou hrošou kožou“. Charakter inzerátu je natoľko veľavravný, že si ho médiá okamžite pospájali práve s Naomi. Tá totiž rozbieha kariéru moderátorky televíznej šou The Face, ktorá má rovnaký koncept ako konkurenčná Hľadá sa supermodelka pod taktovkou Tyry Banks.

O tom, že spolupráca s ebenovou kráskou je ozajstná výzva, svedčí desiatka obvinení. Naomi je totiž svojimi náladami a agresivitou priam notoricky známa. V rokoch 1998 – 2008 bola obvinená z viacerých útokov nielen zo strany zamestnancov, ale aj policajného dôstojníka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu