Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kirstie Alley na nepoznanie: Oblá 60-tka zažiarila na móle!

Kirstie Alley Zobraziť galériu (10)
Kirstie Alley

NEW YORK – Oslnivou modelkou aj po 60-ke? Zdá sa, že v prípade hollywoodskej herečky Kirstie Alley to nie je najmenší problém. Po tom, čo vďaka tancu zhodila desiatky kilogramov, svoje krivky vystavuje, kde sa dá. Na staré kolená tak bez mihnutia oka uchváti aj divákov prestížnej módnej šou!

Do starého železa zďaleka nepatrí! Zatiaľ čo ostatné celebrity sa doslova bijú o lístky do prvých radov, Kirstie Alley si atmosféru newyorského Týždňa módy dokáže vychutnať priamo z móla. Po tom, čo si za uplynulý rok vyformovala postavu, sa jej totiž otvárajú všetky brány šoubiznisu. Vrátane sveta s nálepkou glamouru!

Dramatické líčenie, účes na spôsob umeleckého diela a luxusný outfit ako pre ozajstnú kráľovnú – takúto premenu blondínka podstúpila len preto, aby v utorok ukončila prehliadku jarnej kolekcie dizajnéra menom Zang Toi. Či mala pritom trému, sa jej dvakrát pýtať nemusíte. Už pred samotným začiatkom módnej šou rozdávala na Twitteri rady, ako ju neznervózňovať: „Budem žmurkať a klipkať očami na vás všetkých. Nerozosmievajte ma! Musím si zachovať modelkovskú tvár. A žiaden očný kontakt! Začnem sa chichúňať a spadnem na svoj skvele oblečený zadok. Pozerajte sa inam!“

Aj keď herečkine príspevky v spomínanej sociálnej sieti naznačujú isté obavy, v skutočnosti si svoj hviezdy večer užívala. Ako neskôr priznala, návrhára Zanga pozná už od roku 1993. A mať na sebe najkrajšiu róbu prehliadky, bolo jej zbožným želaním.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu