Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Nevyšlo už toto z módy? Tehotnej špiónke vykukli ružové tangá!

Nepozorná Jennifer Garner ukázala, čo nosí pod nohavicami. Zobraziť galériu (11)
Nepozorná Jennifer Garner ukázala, čo nosí pod nohavicami. (Zdroj: isifa/SITA)

BURBANK – Neustrážila si nohavice! Hoci ukazovanie spodnej bielizne medzi smotánkou už dávno nefrčí, Jennifer Garner (39) na konvencie zvysoka kašle. Pri nedávnom nastupovaní do lietadla sa bez mihnutia oka predklonila. A to, čo jej „vybehlo“ z džínsov, ani pilot rozhodne nečakal!

Nohavice dole, gaťky von! Aj tak dokáže vyzerať cestovanie herečky Jennifer Garner, ktorá sa na letisku v americkom meste Burbank postarala o úsmevné divadlo. Pri nastupovaní do súkromného lietadla s dcérkou Violet totiž tento týždeň vystavila na obdiv viac, ako sa na slušnú dámu patrí. Tmavomodré džínsy sa jej zosunuli takmer na polovicu zadku a svetlo sveta uzreli nohavičky, ktoré mala na sebe – sýtoružové čipkované tangá!

Jennifer Garner
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: isifa)

Za spoločenským faux-pas, pri ktorom ani samotný pilot nevedel, kam skôr s pohľadom, zrejme stojí herečkino tretie tehotenstvo. Manželka Bena Afflecka sa o túto radostnú novinu podelila s médiami síce len nedávno, už sa však stihla pekne zaguľatiť. A kvôli rastúcemu brušku zaručene nenosí opasky. Bedrové nohavice jej tak počas dňa „lietajú“ hore-dolu.

Či sa hviezda seriálu Alias ešte dočká veľkej filmovej príležitosti, je naozaj otázne. Zatiaľ čo jej zákonná polovička natáča jednu snímku za druhou, z Jennifer sa stáva matka na plný úväzok. A ako sama po narodení dcérky Seraphiny priznala, skĺbiť prácu s materstvom nie je zďaleka jednoduché: „Cítim sa, akoby polovica môjho mozgu bola celý čas niekde inde. Ale keď kamera beží, dám sa dohromady a sústredím sa na dve minúty.“ Momentálne je však isté, že žiadna koncentrácia na pľaci ju v najbližších mesiacoch nečaká.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu