Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Bohyňa previazaná mašľou: Gwyneth Paltrow zažiarila ako nikdy!

Gwyneth Paltrow uplynulú noc kraľovala Benátkam. Zobraziť galériu (8)
Gwyneth Paltrow uplynulú noc kraľovala Benátkam. (Zdroj: isifa)

BENÁTKY – Len tú nádheru rozbaliť! Taký dojem uplynulú noc zanechávala americká herečka Gwyneth Paltrow (38), ktorá ovládla červený koberec 68. ročníka medzinárodného filmového festivalu v meste na vode. Vďaka róbe s aplikáciou veľkej mašle pôsobila ako hviezdny dar spoza oceánu – zožala ňou obrovský úspech!

Samé superlatívy! Len také reakcie si Gwyneth vyslúžila počas včerajšieho večera, kedy doslova zatienila zvyšok hollywoodskej smotánky. Nad jej pudrovou róbou módnej značky Prada totiž štylisti ochkali nadšením a paparazzi cvakali fotoaparátmi ako zmyslov zbavení. Blondínka v jemnom odtieni ružovej a s veľkým výstrihom na chrbte doslova uchvátila Benátky.

Gwyneth Paltrow
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

Zaujímavosťou je, že herečka sa o poriadny rozruch postarala už pár hodín vopred, keď sa na tlačovej konferencii k snímke Nákaza (Contagion) objavila v oranžových minišatách. V outfite, ktorý takisto pochádzal z dizajnérskej dielne Prada, Gwyneth predviedla výstavné nohy a dokonalé opálenie. Kolegyniam tak doslova vypálila rybník hneď dvakrát!

Gwyneth Paltrow
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

Na premiére spomínaného thrilleru nesmel chýbať ani Matt Damon s manželkou, ktorý si v ňom strihol hlavnú rolu. A ako sa mu s oslnivou hollywoodskou kráskou spolupracovalo? „Mal som tú česť s množstvom skvelých hercov. Pre mňa je herec dobrý vtedy, keď ma do diania doslova vtiahne... A tak sa cítim, keď natáčam scénu s Gwyneth,“ nešetril chválou v rozhovore pre Access Hollywood. Blonďavá herečka je teda inšpiráciou nielen na červenom koberci, ale aj na pľaci!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu