Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

To je teda biznis: Diéterka Gwyneth Paltrow predáva klystír!

Gwyneth Paltrow Zobraziť galériu (10)
Gwyneth Paltrow

LOS ANGELES – Podnikateľského ducha v sebe nezaprie! No zatiaľ čo ostatné celebrity zvučných mien predávajú parfum či dekoratívnu kozmetiku, Gwyneth Paltrow (39) na to ide celkom inak. Pod záštitou vlastného internetového obchodu vám odteraz bez problémov vyčistí črevá!

Nezašla trochu priďaleko? To, že Gwyneth Paltrow patrí medzi dámy posadnuté štíhlosťou a zdravým životným štýlom, je všeobecne známy fakt. Niet sa preto čo čudovať, že sa svoje vedomosti a recept na rovnováhu tela snaží odovzdať ďalej. Avšak speňažiť niektoré metódy očisty organizmu – na to už treba naozaj poriadnu dávku odvahy. Krásna herečka zasvätila prvý mesiac roka klystíru!

„Používala som výrobky z radu Clean v minulosti so skvelými výsledkami. Zhodila som nejaké to kilo a odštartovala som Nový rok zdravšia a s dostatkom energie. Tento mesiac na to idem odznova spolu s ďalšími členmi nášho tímu. Dúfam, že sa pridáte,“ píše Gwyneth na svojej oficiálnej stránke goop.com. Ako ďalej vysvetlila, očistnú kúru propaguje v spolupráci s doktorom Alejandrom Jungerom. Objednať si je teda možné aj ďalšie doplnky stravy.

Či si práve takýmto spôsobom Gwyneth vylepší reputáciu, je naozaj otázne. Výplachy čriev totiž nielen medzi smotánkou patria práve k tým menej populárnym témam. Keď však ide o biznis, hollywoodska kráska zrejme veľmi dobre vie, čo robí...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu