Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Gwyneth Paltrow na nepoznanie: Kam sa podela hollywoodska kráska?!

Gwyneth Paltrow bez mejkapu Zobraziť galériu (7)
Gwyneth Paltrow bez mejkapu

LOS ANGELES – Je to vôbec ona? Hoci Gwyneth Paltrow (38) patrí medzi herečky, ktoré sa môžu pochváliť prirodzenou krásou, úplne bez mejkapu ani ona nevyzerá najlepšie. Bledá pleť, fľaky a unavený výraz – tak vyzerá blondínka vo svojom najnovšom filme!

Tomu sa hovorí zmena! Gwyneth Paltrow zjavne nepatrí medzi herečky, ktoré by sa báli ukázať svoju menej príťažlivú tvár. V novom filme Contagion sa rozhodne nebude predvádzať vo svojom najlepšom svetle. Naopak, chvíľami sa v nej len ťažko dá spoznať štýlová hviezda!

Dej tohto thrilleru zachytáva boj zo zákerným vírusom, ktorým sa nakazí aj Gwyneth – niet teda divu, že nemôže vyzerať veľmi dobre. Okrem nej si vo filme zahrajú aj Matt Damon, Kate Winslet, Jude Law či Laurence Fishburne. Americkú premiéru bude mať začiatkom septembra, na Slovensko sa však dostane zrejme neskôr.

Gwyneth si v súčasnosti užíva radosti leta a dovolenku trávi napríklad na Sardínii aj so svojím presláveným krstným otcom, režisérom Stevenom Spielbergom. Svoju dokonalú postavu tam predvádza naozaj naplno a neváha si počas dňa vymeniť bikiny hoci aj trikrát. „Radšej by som fajčila crack, akoby som mala jesť nezdravý syr z plechovky,“ vyjadrila sa herečka nedávno a odhalila tým jedno z tajomstiev svojho súmerného tela. Hoci sa stravuje racionálne, jednu vec si neodpustí. „Počas varenia vždy pijem víno. A je mi jedno, akej farby,“ prezradila svoju neresť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu