Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Nádherná Beyoncé ukázala bruško: Konečne je tehotná!

Beyoncé nosí pod srdcom svoje prvé dieťa Zobraziť galériu (6)
Beyoncé nosí pod srdcom svoje prvé dieťa

LOS ANGELES – Tak predsa sa dočkala! Hoci s fámami okolo tehotenstva speváčky Beyoncé (29) sa v poslednom období doslova roztrhlo vrece, nakoniec boli predsa len pravdivé. Čokoládová kráska totiž včera vo veľkom štýle oznámila svetu dôvod na radosť. Jej prvý potomok je na ceste!

Rastie do krásy! Od včerajšieho večera je oficiálne potvrdené, že vody šoubiznisu majú o jednu očarujúcu tehuľku viac. Hudobná diva to už nevydržala a zástupcom médií hrdo naznačila: „Mám prekvapenie!“ Odoprieť jej pri tom nemožno noblesu, s akou svoje tehotenstvo potvrdila. Nielenže vyzerala nádherne, no lepšiu príležitosť si vybrať ani nemohla!

V načasovaní je neprekonateľná! Beyoncé na seba strhla všetku pozornosť počas jednej z najočakávanejších nocí roka. Už pri príchode na odovzdávanie cien MTV Video Music Awards sa v oranžovej róbe Lanvin láskyplne chytala za zväčšené bruško. Samotným vyvrcholením sa však stalo jej vystúpenie, po ktorom odhodila mikrofón, rozopla si trblietavé sako Dolce & Gabbana a hladila si svoj symbol materstva. „Chcem, aby ste cítili lásku, ktorá vo mne rastie,“ povedala s neskrývanou pýchou.

Prvé náznaky toho, že popová hviezda sa stáva matkou, z jej strany prišli už pred pár týždňami v rozhovore s Piersom Morganom: „Vždy som hovorila, že dieťa budem mať v tridsiatke. Teraz mám 29.“ Zároveň však aj odštartovala špekulácie o ukončení kariéry: „Ale povedala som aj to, že v 30-ich pôjdem do dôchodku. Takže neviem.“ Momentálne však na žiadny dôchodok myslieť nemusí. Najbližšie mesiace ju bude naplno zamestnávať tehotenstvo a zaslúžený oddych.

V čom prišla Beyoncé a ďalšie krásky na odovzdávanie cien?



 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu