Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Úzke šaty odhalili bruško: Kráska z Divokého anjela je tehotná!

Natalia Oreiro sa s rastúcim bruškom pochválila na obálke magazínu. Zobraziť galériu (10)
Natalia Oreiro sa s rastúcim bruškom pochválila na obálke magazínu.

URUGUAJ – Tehotenstvo neskrýva! Natalia Oreiro (34), ktorú slovenskí diváci spoznali vďaka telenovele Divoký anjel, má po desiatich rokoch manželstva veľkú dôvod na radosť. Už päť mesiacov jej pod srdcom rastie prvý prírastok do rodiny. A s novými, ženskejšími tvarmi je jednoducho prekrásna!

Dočkali sa! Uruguajská rodáčka povedala „áno“ o dvadsať rokov staršiemu rockerovi Ricardovi Mollovi už pomerne dávno. Od roku 2001 sa však rodinnému životu veľmi nevenovala, práve naopak – vrhla sa na kariéru herečky, speváčky a dokonca aj módnej návrhárky. Pred necelým polrokom však jej umeleckú dráhu dočasne narušilo to, s čím zatiaľ nerátala. Natalia Oreiro otehotnela.

Zaskočená tmavovláska však túto správu prijala s obrovskou radosťou a dokonca sa s ňou pochválila aj svojim fanúšikom. „Chcela by som sa s vami všetkými podeliť o radostnú správu – áno, budem mamou. S manželom sme nekonečne šťastní,“ napísala na svoju oficiálnu internetovú stránku.

Dôkazom toho, že Natalia si svoje tehotenstvo naozaj užíva, je jej nedávne fotenie. Krivkami obopnutými v tesných asymetrických šatách totiž ozdobila titulnú stranu najnovšieho čísla magazínu Luz. Budúca mamička, ktorej spod volánov vykúka zaoblené bruško, snáď ani nikdy nevyzerala ženskejšie. Ostáva teda len dúfať, že všetko dobre dopadne. Prvorodený potomok bude chlapček a na svet by sa mal vypýtať začiatkom budúceho roka.

Natalia Oreiro sa s
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Luz)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu