Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Šok pre Beyoncé: Manžel ju podvádza na každom kroku!

Jay-Z so svojou manželkou Beyoncé Zobraziť galériu (7)
Jay-Z so svojou manželkou Beyoncé

NEW YORK – Vyfarbil sa! Manželský zväzok, ktorý speváčka Beyoncé (29) a rapper Jay-Z (41) tvoria tri roky, síce pôsobí navonok ideálne, skutočnosť je však celkom iná. Čokoládový hudobník má totiž slabosť na krásne ženy. A tej, ktorú má doma, zahýba, kde sa len dá!

Nie je všetko zlato, čo sa blyští! Hoci Beyoncé a Jay-Z dlhodobo patria medzi najvplyvnejšie páriky šoubiznisu, v ich spálni to zrejme poriadne škrípe. Len tak sa vysvetliť škandál, ktorý sa prevalil v prípade známeho speváka a jeho milostných avantúr. Podľa očitých svedkov sa totiž Jay-Z ako ženatý muž zďaleka nespráva. Okato vraj flirtuje a laškuje s každou, čo mu príde do cesty!

Podozrenie, že krásnu a úspešnú Beyoncé jej zákonná polovička podvádza, sa v kuloároch objavilo už minulý mesiac. Rapper sa totiž v spoločnosti až priveľmi obšmietal okolo zvodnej modelky Selity Ebanks. Ako informoval magazín In Touch, medzi dvojicou to poriadne iskrilo a nechýbali ani dotyky: „Jay-Z sa so Selitou objímal a dôverne zabával.“

K ďalším spevákovým dobrodružstvám toto leto patrí istý nočný žúr, počas ktorého to roztočil hneď s niekoľkými slečnami naraz. Atraktívne dámy pripomínajúce tanečníčky s ním do istého newyorského klubu dorazili o jednej v noci. Zásobovali sa pitím a vrhli sa na parket. „Jay-Z poriadne flirtoval – tancoval s nimi a jeho telefón putoval z ruky do ruky. Jednej z nich dokonca dovolil sedieť mu v lone. Pôsobil bezstarostne a slobodne, akoby na Beyoncé ani len nepomyslel,“ opísal kompromitujúcu situáciu svedok pre spomínaný časopis.

Informácia, ktorá Beyoncé môže zasadiť najsilnejší úder pod pás, sa však netýka len bokoviek na jednu noc. Objavili sa totiž špekulácie, že Jay-Z paktuje aj s francúzskou modelkou Noémi Lenoir. A to nie týždeň, ani mesiac, ale celých desať rokov! Ak by sa táto zdrvujúca fáma potvrdila, hudobná diva by na vytúžené bábätko v 30-ke zrejme viac ani len nepomyslela.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu