Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Frontman Maroon 5 zaútočil na MTV: Predstiera, že jej záleží na hudbe

Adam Levine Zobraziť galériu (4)
Adam Levine (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Frontman americkej pop-rockovej kapely Maroon 5 Adam Levine kritizoval na Twitteri blížiace sa odovzdávanie MTV Video Music Awards. Na spomínanej sociálnej a mikroblogovacej sieti uviedol: "Je to jeden deň v roku, keď televízia MTV predstiera, že jej ešte stále záleží na hudbe." Svoj pohŕdavý postoj k tomuto podujatiu podčiarkol nezverejniteľným vulgárnym dodatkom.

Kapela Maroon 5 sa tento rok neocitla medzi nominovanými, ale v roku 2004 dostala sošku astronauta na mesiaci v kategórii Najlepší nováčik. Levine však svoje vyjadrenie neoľutoval a hodinu po zverejnení tweetu uviedol: "Stále čakám na svoj okamih hlbokej ľútosti v štýle 'poslania Jerryho Macquira', ale nič sa nedeje." Narážal pritom na film Jerry Maguire z roku 1996. V ňom hlavný hrdina, úspešný športový agent, v záchvate znechutenia zo špinavostí v športovom priemysle a výčitiek svedomia spíše tzv. poslanie spoločnosti, v ktorom otvorene hovorí o tom, čo sa robí zle a ako by mal vyzerať ideálny agent. Levine svoj ostrý tweet vysvetlil slovami: "Možno som popový spevák, ale z času na čas ten nepokojný tínedžer vo mne jednoducho vyhŕkne nejakú drsnú úprimnosť. Je to reflex."

Televízna spoločnosť MTV však nezostala ticho. Na spevákovo obvinenie vtipne reagovala poznámkou: "Takže si to zajtra večer naladíš, že? Mimochodom, dostaneš bonusové body, ak na stránku TwitPic umiestniš fotku svojho astronauta z roku 2004!"

MTV Video Music Awards rozdajú v noci z nedele na pondelok v losangeleskom Nokia Theatre. Tohtoročným kandidátom vládne americká speváčka Katy Perry, ktorá je nominovaná dovedna deväťkrát. Manželka britského komika Russella Branda môže uspieť v kategóriách Najlepší videoklip, Najlepší videoklip interpretky, Najlepší popový videoklip, Najlepšia spolupráca, Najlepšia výprava, Najlepšia kamera, Najlepšia réžia, Najlepší strih a Najlepšie špeciálne efekty. Dvadsaťšesťročná Katy Perry sa o ceny uchádza s videoklipmi ku skladbám Firework, Teenage Dream, E.T. (feat. Kanye West) a Last Friday Night (T.G.I.F.).

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu