Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Spevák Adam Levine z Maroon 5: Zbalil túto krásnu modelku!

Nina Agdal a Adam Levine Zobraziť galériu (17)
Nina Agdal a Adam Levine (Zdroj: sportsillustrated.com, SITA)

LOS ANGELES - Líder kapely Maroon 5 Adam Levine chodí s dánskou modelkou Ninou Agdal. Ako viacero zdrojov potvrdilo magazínu Us Weekly, dali sa dohromady začiatkom jari.

Agdal za svojím novým priateľom prišla napríklad na nakrúcanie speváckej súťaže The Voice, v ktorej pôsobí ako mentor a porotca. Zdroj blízky Levinovi potvrdil, že spevák si vzťah s 21-ročnou kráskou užíva. "Je to ešte čerstvé," dodal.

Agdal je modelkou svetoznámej značky spodnej bielizne Victoria's Secret, pre ktorú pracovali aj bývalé Levinove partnerky Anne V a Behati Prinsloo. Vlani sa predstavila v plavkovom čísle magazínu Sports Illustrated, pričom ju vyhlásili za nováčika roka. Nechýbala ani v tohtoročnom špeciálnom čísle. Okrem toho sa stala novou tvárou siete reštaurácií ponúkajúcich rýchle občerstvenie.

Tridsaťštyriročný Adam Levine sa preslávil ako frontman skupiny Maroon 5, no od roka 2011 ho verejnosť pozná aj ako porotcu a mentora v súťaži The Voice. S Maroon 5 vydal zatiaľ štyri štúdiové albumy: Songs About Jane (2002), It Won't Be Soon Before Long (2007), Hands All Over (2010) a Overexposed (2012), pričom všetky sa dostali do prvej desiatky britského i amerického albumového rebríčka.

Na konte majú hity ako This Love, Harder to Breathe, She Will Be Loved, Wake Up Call, If I Never See You Face Again, Makes Me Wonder alebo Moves Like Jagger, na ktorom spolupracovali s Christinou Aguilerou. Kapela získala okrem iného tri prestížne ocenenia Grammy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu