Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Bartošovej pokus o samovraždu: Predávkovala sa liekmi!

Iveta Bartošová a Domenico Martucci už údajne netvoria pár. Zobraziť galériu (10)
Iveta Bartošová a Domenico Martucci už údajne netvoria pár.

UHŘÍNĚVES – Je na dne! Ako inforumujú české médiá, Iveta Bartošová (45) sa dnes popoludní pokúsila o ďaľšiu samovraždu. Podľa najnovších informácií portalu blesk.cz, sa speváčka predávkovala liekmi. Užila značné množstvo práškov, našli ju ležať v kúpelni. Jedným z dôvodov, prečo si siahla na život, môže byť aj krachujúci vzťah s jej talianskym priateľom Domenicom Martuccim (35).

"Chcela sa pokúsiť o samovraždu, mala v sebe nejaké prášky, ale našťastie nie toľko ... Keby bola v dome sama, tak to mohlo dopadnúť veľmi tragicky, ani radšej nechcem domýšľať. Iveta bola zúfalá, úplná troska, keď som ju videl, tak sa mi chcelo plakať," povedal exkluzívne pre Blesk.cz zdroj zo speváčkinho okolia. Posledné informácie hovoria o tom, že sa momentálne nachádza v nemocnici Pod Petřínem na jednotke intenzívnej starostlivosti.

Podľa informácií, ktoré sa podarilo zistiť serveru Super.cz, bola Iveta Bartošová na konci so silami. Jej chladnička zívala prázdnotou. Speváčka bola dokonca nútená piť len vodu z vodovodu. „Nie je mi dobre. Som strašne slabá, pretože nemám nič na jedenie,“ posťažovala sa včera, pričom s pokorou požiadala o jedlo: „Prosím, privezte mi akúkoľvek polievku. Je mi jedno akú. Nechám to na vás. Nepotrebujem nič viac.“

Ako informujú české portály blesk.cz a ahaonline.cz, Bartošovej vypätá životná situácia spojená s postupným krachovaním vzťahu s milencom Domenicom Martuccim vyústila do toho, že sa pokúsila o samovraždu vo svojom dome. Tam ju našla pestúnka, ktorá zavolala lekárov. Tí ju vraj niekoľko minút oživovali. Na mieste zasahujeme, viac podrobností vám povedať nemôžem, uviedla hovorkyňa záchranky Klára Fikejzová. Speváčku potom previezli sanitkou krátko pred treťou hodinou do nemocnice Na Bulovce. To, v akom je momentálne stave, zatiaľ nie je známe. Bartošovej syn Artur v tom čase nebol doma, nachádza sa totiž v letnom tábore.

Portálu blesk.cz sa podarilo spojiť s Bartošovej partnerom Domenicom Matruccim. Ten vraj vôbec nevedel, čo sa stalo. „Teraz som sa zobudil. Celú noc som nespal,povedal českým novinárom roztraseným hlasom taliansky spevák. Ako ďalej podotkol, s Ivetou boli včera večer spolu. Vraj jej priniesol domov lieky, dali si večeru a plánovali ďalšiu cestu do Talianska. „Dnes ráno o deviatej som od nej odišiel. Všetko bolo v poriadku, s úsmevom ma vyprevádzala,povedal Blesku šokovaný Domenico, ktorý si to ihneď namieril do nemocnice za speváčkou.

Iveta možno prežila len vďaka tomu, že opatrovateľka jej syna Artura (14) Daniela Jevtičová včas zavolala do jej domu v Uhříněvsi záchranku.

"Iveta mi volala asi okolo druhej hodiny popoludní. Vydávala len také prapodivné zvuky. Nedalo sa z toho vôbec vyvodiť, prečo volá. Nemohla vôbec hovoriť. Vedela som, že je zle a že za chvíľu už nemusí byť medzi živými. Musela som okamžite konať, " zverila sa Blesku speváčkina priateľka a opatrovateľka jej syna Artura (14) Daniela Jevtičová, ktorej zničená Iveta volala do Nového Boru na Liberecku, kde Dana žije.

"Okamžite som zavolala sanitku a políciu, aby sa záchranári mohli k Ivete do domu dostať," pokračovala s plačom Dana. "Cítila som, že je Iveta v stave, v ktorom je k smrti už len krôčik. A to by som neprežila a nadosmrti si to vyčítala. Ivetu a Artura mám naozaj veľmi rada. "

Podľa zdroja Blesku ale nie je jeho vzťah s Ivetou tak idylický, ako líči. "Majú krízu. Chvíľku ho Iveta chce a potom zase nie." Opatrovateľka Dana má na grófa zlosť. "Keby sa nehral na záchranára a nechal už skôr Ivetu liečiť, nemuselo sa toto stať," hnevá sa Dana. "Som rada, že som sa tú sanitku odvážila zavolať. Viem, Iveta sa bude veľmi hnevať. Som ale presvedčená, že som jej zachránila život a Arturovi mamu. Bolo by to hrozné, keby sa vrátil z tábora a mamička by nebola. "

Môže za to kríza vo vzťahu?

Problémy v mileneckom vzťahu údajne začali už počas nedávnej dovolenky v Martucciho rodnom Taliansku. Ako zdrvený aristokrat priznal, Bartošovej výstupy boli miestami neznesiteľné: „Nepáčilo sa jej, že naša chyžná upratuje aj zásuvky s osobnými vecami a odpadkový kôš. Iveta sa bála, že by tam mohla nájsť použité kondómy.“

Stupňujúce sa záchvaty paranoje nakoniec vyústili do ostrých hádok a rozpadu ich turbulentného zväzku. Namiesto plánovanej dovolenky na Kube tak Domenico riešil to, či sa k Ivete ešte vôbec vráti. S ohľadom na speváčkin pokus o samovraždu jej však zrejme bude nápomocný.

Samotná Iveta ešte pred hospitalizáciou povedala na partnerovu adresu nasledovné:. „Neverte mu. On je jedno obrovské sklamanie.“ Zrejme už vtedy tušila, čo bude nasledovať – hysterické scény, krik a dramatický rozchod za dverami jej vlastnej vily!

Ivetine pokusy o samovraždu

Bartošová sa v minulosti už pokúsila riešiť svoje problémy samovraždou. A to hneď trikrát. V roku 1993 sa po rozchode s Ladislavom Štaidlom zamkla v kúpeľni, napísala list na rozlúčku a užila množstvo liekov.

O 13 rokov neskôr bola prevezená do nemocnice s porezaným zápästím. Jej vtedajší milenec Roman Hanke síce tvrdil, že išlo o poranenie pri páde na sklenenú misu, podľa oficiálnej diagnózy sa však Bartošová naozaj chcela pripraviť o život.
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu