Pondelok27. máj 2024, meniny má Iveta, zajtra Viliam

Bartošová v šoku: Artur zomrel, kričala!

Iveta Bartošová so synom Arturom. Chlapec takmer prišiel počas autonehody o život. Zobraziť galériu (5)
Iveta Bartošová so synom Arturom. Chlapec takmer prišiel počas autonehody o život.

PLZEŇ/BRATISLAVA – Krok od smrti! Iveta Bartošová (45), ktorá v stredu havarovala spolu so svojím synom Arturom (14) neďaleko Plzne počas návratu z Talianska, je na tom psychicky veľmi zle. Denník Aha! zistil nové podrobnosti o kolízii na diaľnici. Dokonca aj to, že chlapec takmer prišiel o život!

Ako v súvislosti s nehodou Ivety Bartošovej a jej blízkych informujú české médiá, speváčkin syn Artur vraj v čase kolízie spal na najnebezpečnejšom mieste vo vozidle - hneď vedľa šoféra. Jediné, čo mu zachránilo život, bol fakt, že ležal schúlený na sedačke. Dopravný expert denníku Aha! potvrdil, že ak by sedel o pár centimetrov vyššie vo vzpriamenej polohe, nemal by šancu prežiť!

Iveta si vraj dopriala pred cestou fľašu likéru. Vplyv alkoholu spôsobil, že bola z nehody poriadne v šoku. Vzniknutú situáciu preto vnímala oveľa emotívnejšie. „Kričala mi do telefónu, že Artur zomrel, povedal pre blesk.cz Domenico Martucci.

I keď všetci účastníci kolízie vyviazli bez zranení, speváčka sa vraj stále nemôže zbaviť myšlienky, že by jej syn mohol zomrieť. Je to pre ňu desivá predstava. Momentálne je na tom veľmi zle. Plače, ale snažím sa ju upokojiť a vo všetkom jej pomáhať,“ uzavrel Martucci.

Viac o nehode čítajte TU!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu