Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Bartošová opäť „vo forme”: Jeden trapas za druhým!

Iveta Bartošová je svojimi trapasmi už preslávená. Zobraziť galériu (4)
Iveta Bartošová je svojimi trapasmi už preslávená.

PRAHA - Stále to isté! Iveta Bartošová (45) sa momentálne pokúša už o svoj x-tý návrat na výslnie. Odrazovým mostíkom mala byť skladba k novému českému filmu, ktorá je skôr na smiech. Korunu všetkému speváčka nasadila vystúpením v kasíne. Snáď každá minúta, ktorú tam strávila, bola jednoducho trápna.

Iveta Bartošová v poslednej dobe rozprávala len o tom, ako usilovne pracuje na piesni k filmu Hranaři. Dokonca kvôli tomu zrušila aj iné aktivity. Keď sa však von dostala nahrávka zo štúdia, viacerým ľuďom zrejme zabehlo. O speve sa totiž hovoriť nedá, blondínka nahrala len vokály bez slov.

Dva dni po tomto prekvapivom odhalení vystúpila Bartošová v kasíne svojho exmanažéra Pavla Páska. Ten je zrejme dobrým mediálnym stratégom, pretože večer mal moderovať Ivetin exmanžel Jiří Pomeje, na čom by si české denníky určite zgustli. Ten sa však na poslednú chvíľu z akcie ospravedlnil a dobre urobil!

Ušetril si totiž pohľad na speváčku, ktorá opäť pôsobila ako troska. Chvíľami akoby ani nevedela, čo sa okolo nej deje a vyzerala riadne zmätene. Pri žrebovaní napríklad vysypala všetky lístky z osudia na stôl.  A Pásek sa náramne bavil. Navyše, občas ju privádzal do riadnych rozpakov. „Ja ako tvoj starý manažér trhám všetky tvoje zmenky,” vyhlásil verejne.

Honorárom za Ivetino vystúpenie teda bolo odpustenie dlhov vo výške 850 tisíc českých korún (cca 33 tisíc eur). Bývalá princezná popu bola z tohto daru tak pomätená, že s pohárikom v ruke všetkým zaželala krásne Vianoce, Silvester a Nový rok. Následne za túto vysokú cenu predviedla dve piesne na plejbek, pri ktorých už tradične otvárala ústa mimo textu.

Samozrejme, medializácie chtivý Pásek ju vyzval, aby zaspievala aj niečo naživo. A tak Bartošová spustila svoju najznámejšiu skladbu Tři oříšky pro Popelku. Bohužiaľ, aj tu sa dokázala strápniť, keď jej vypadával text. Jej výkon vyzeral ako zlé karaoke. „Spievajte, no šup,” snažila sa zakryť nedostatky, no hostia jej príliš nepomohli. A tak sa večer v kasíne opäť stal riadnym sústom českých médií.

VIDEO: Bartošovej filmová „pieseň.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu