Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Bartošovej milenec šokuje: Umieram!

Domenico vraj zomiera, Iveta je opäť na dne. Zobraziť galériu (4)
Domenico vraj zomiera, Iveta je opäť na dne.

PRAHA - Samé nešťastie! Iveta Bartošová (45) minulý týždeň pri návrate z Talianska prežila vážnu nehodu, pri ktorej sa zranil jej syn. Najnovšie zlé správy však pochádzajú od jej milenca Domenica Martucciho (35). Zostáva mu vraj len asi 15 rokov života!

Zas to s ňou ide dole vodou! Iveta Bartošová zažila šok, keď minulú stredu pri návrate z Talianska jej šofér narazil do kamiónu. Speváčka si v tej chvíli pomyslela, že jej syn na sedadle spolujazdca je mŕtvy. Artur síce vyviazol, ale blondínka je na tom podľa českých médií odvtedy zle. Možno opäť začala aj piť.

K tomu všetkému ešte aj jej milenec Domenico Martucci verejne prehlásil, že umiera. „Ja naozaj trpím vážnou chorobou a neviem, ako dlho budem žiť. Chcel by som pomôcť Ivete, ale tuším, že to nezvládnem,” povedal pre super.cz. Taliansky gróf už predtým prezradil, že v minulosti bojoval s rakovinou a najnovšie vraj prestáva kvôli prasknutej žilke vidieť na ľavé oko.

Diagnóza, ktorá mu ale najviac ničí život, je svalová dystrofia. „Asi o päť až desať rokov prestanem chodiť. Okolo päťdesiatky zomriem,“ skonštatoval Martucci pred redaktormi českého portálu. V tomto prípade ide naozaj o vážnu chorobu, ktorá postihuje srdce alebo dýchacie cesty a môže vyústiť do zadusenia.

Otázne však je, či Talian má naozaj toľko smoly, alebo len hľadá elegantné ospravedlnenie na chvíľu, kedy sa zo života problémovej speváčky nadobro vytratí...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu