Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Batmanova mačička na premiére: Zažiarila s osím driekom!

Anne Hathaway Zobraziť galériu (13)
Anne Hathaway

NEW YORK – Má postavičku ako lusk! Hoci Anne Hathaway (28) poznáme skôr ako romantickú vílu, rovnako dobre jej sadne aj úloha sexi cice. S krivkami, na ktorých poctivo maká, to totiž u nej nemôže byť najmenší problém. Veď už teraz sa jej driek zmestí akurát do dvoch dlaní!

Je štíhla ako prútik! Aj keď Anne Hathaway nikdy nepatrila k herečkám s postavou presýpacích hodín, s čerstvou filmovou príležitosťou sa pasuje naozaj ukážkovo. Pre rolu Catwoman v najnovšej batmanovke si figúru formuje k dokonalosti. A prvé výsledky na seba nenechali dlho čakať!

Jemne tvarované ramená a lýtka, nezameniteľný úsmev a uzučký pás – to všetko hollywoodska diva predvádzala na pondelňajšej premiére svojej poslednej snímky One Day. V čiernych šatách so zlatými vločkami v korzetovej časti pôsobila jednoducho a zvodne zároveň. Na červenom koberci by skrátka konkurenciu hľadala márne!

Anne je už síce tri roky šťastne zadaná, na takýto zväzok však z ďaleka nebola pripravená. Vo svojich plánoch totiž rátala s obdobím voľných chvíľ strávených osamote. Všetko sa však zmenilo v okamihu, keď stretla kolegu Adama Shulmana. Jednoducho sa zahľadela!

„Prečo nie?“ odvetila herečka na otázku, či verí v lásku na prvý pohľad. „Myslím, že je dobré, ak v niečo také veríme. Inak by to bola omnoho menšia zábava.“ doplnila v nedávnom rozhovore. Zdá sa teda, že postavy, ktoré stvárňuje v romantických filmoch, s ňou majú veľa spoločné aj v realite.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu