Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Zbedačená americká kráska: Takto zúbožene ešte nevyzerala!

Zúbožená Anne Hathaway siaha na dno svojich fyzických aj hereckých síl. Zobraziť galériu (19)
Zúbožená Anne Hathaway siaha na dno svojich fyzických aj hereckých síl. (Zdroj: YouTube)

LOS ANGELES – Drastická zmena si pýta svoju daň! Anne Hathaway (29) jednoznačne patrí k žiarivej generácii herečiek, ktoré sa dokážu zhostiť akejkoľvek úlohy. Brunetka totiž od sexi Catwoman z batmanovky skočila do roly vyziabnutej chuderky s vystrihanou hlavou. Po jej prirodzenej kráse na pľaci niet ani stopy.

Pred kamerami sa mení na nepoznanie! Ak by Hollywood vyhlásil súťaž o najpresvedčivejšieho ženského chameleóna, titul by s najväčšou pravdepodobnosťou poputoval práve do rúk Anne Hathaway. Tá totiž kvôli najnovšej postave radikálne schudla a dokonca bola ochotná vzdať sa svojej dlhej pestovanej hrivy. S vytŕčajúcimi kosťami a biednym zovňajškom fanúšikom už čoskoro zrejme vyrazí dych.

Dôkaz o neuveriteľnej premene hereckej hviezdy prináša trailer k snímke s príznačným názvom Bedári. Už zo samotných scén je viac-menej jasné, že ide o mimoriadne náročný projekt. V hereckom obsadení sa okrem Anne Hathaway blysne tiež Hugh Jackman, Russell Crowe, Amanda Seyfried, Helena Bonham Carter, či dokonca Sacha Baron Cohen. Muzikál preplnený áčkovými umelcami sa už teraz pýši pozitívnymi ohlasmi.

Tak ako to už pri obtiažnom nakrúcaní býva, zvyčajne sa neobíde bez zranení. Svoje vie o tom už aj hlavná hrdinka, ktorá momentálne nosí pravú ruku vo fixačnom závese. Prvoradý je však jej výkon, ktorý predčil všetky očakávania. Anne totiž v spomínanom traileri spieva skladbu I Dreamed a Dream, za čo si vyslúžila množstvo pochvál. Nemalú poklonu jej zložil aj samotný Perez Hilton, ktorého majú celebrity zvyčajne poriadne v zuboch. Na svojom blogu však pozitivizmom nešetril: „Ak sme niekedy mali o tomto pochybnosti, teraz sú všetky preč!!!“ komentoval odkaz s Anneiným speváckym prejavom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu