Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Herečka Anne Hathaway z Diabol nosí Pradu: Zasnúbila sa!

Anne Hathaway sa zasnúbila s hercom Adamom Shulmanom Zobraziť galériu (6)
Anne Hathaway sa zasnúbila s hercom Adamom Shulmanom

LOS ANGELES - Americká herečka Anne Hathaway sa zasnúbila s hercom Adamom Shulmanom. Jej hovorca to potvrdil pre magazín People. Dvadsaťdeväťročnú herečku v nedeľu fotografi zachytili, ako má na sebe zásnubný prsteň.

V brooklynskom parku sa vtedy prechádzala práve s 30-ročným Shulmanom, s ktorým chodí od roku 2008.

"Veľmi ho milujem, Adam mi úplne zničil plány. Ja som totiž plánovala byť chvíľu sama, no zrazu som sa do neho úplne zbláznila," povedala herečka na margo ich trojročného vzťahu. Hathaway predtým randila s Talianom Raffaellom Follierim, ktorého v roku 2008 odsúdili na štyri a pol roka odňatia slobody za podvody, pranie špinavých peňazí a podieľaní sa na organizovanom zločine.

Anne Hathaway sa v minulosti predstavila napríklad vo filmoch Denník princeznej (2001), Denník princeznej 2: Kráľovstvo v ohrození (2004), Skrotená hora (2005), Diabol nosí Pradu (2006), Vášeň a cit: Príbeh Jane Austen (2007), Rachel Getting Married (2008), Dostaňte agenta Smarta (2008), Láska a iné závislosti (2010) či Alica v krajine zázrakov (2010).

V súčasnosti ju ľudia môžu vidieť v slovenských kinách v snímke Jeden deň (2011). Na budúci rok v júli bude mať na Slovensku premiéru snímka The Dark Knight Rises režiséra Christophera Nolana, v ktorej herečka stvárni postavu Seliny Kyle alias Catwoman.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu