Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Šokujúca premena: Z nádhernej herečky sivá myš – vystrihaná ako chlap!

Anne Hathaway podstúpila radikálnu zmenu účesu. Zobraziť galériu (17)
Anne Hathaway podstúpila radikálnu zmenu účesu. (Zdroj: profimedia. sk)

LONDÝN – Radikálna zmena! Anne Hathaway (29) si srdcia fanúšikov získala nielen širokým úsmevom, ale tiež dlhými a hustými vlasmi. Tento imidž je však v jej prípade minulosťou. Na hlave totiž nosí ultrakrátky zostrih, ktorý jej na kráse príliš nepridáva. Práve naopak, v dave by ste ju celkom iste prehliadli.

Odvaha jej nechýba! Ak sa niektorá dáma pýši krásnou a zdravou hrivou ako práve Anne Hathaway, ťažko si predstaviť podmienky, za ktorých by bola ochotná sa jej vzdať. U takmer 30-ročnej brunetky boli totiž jej vlasy skutočnou korunou krásy. Je preto viac než isté, že do kaderníckeho kresla si nesadala najochotnejšie. S veľkou pravdepodobnosťou ju však zlomil rozprávkový honorár.

Podľa najnovších informácií sa Anne nádherných lokní zbavila kvôli úlohe v pripravovanej snímke Bedári. Nosenie parochne celé mesiace pri nakrúcaní sa jej zjavne nepozdávalo, a tak sa rozhodla pre dramatický krok. Aby však nový účes pôsobil vierohodnejšie, nemá žiadnu formu ani šmrnc. Smelo tak možno skonštatovať, že u hereckej hviezdy ide o značnú obetu.

Na chlapský strih si jeho nositeľka zrejme zatiaľ nezvykla. Paparazzi ju totiž zastihli, ako dnes nadránom opúšťala istý londýnsky nočný klub v spoločnosti svojho snúbenca Adama Shulmana a ich spoločných priateľov. Väčšinu času sa Anne držala za hlavu, pričom pôsobila viditeľne štíhlejším dojmom. Zdá sa teda, že rola v Bedároch je jednou z tých, po ktorých vyslovene túžila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu