Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Neustrážila si prsia: Bradavka jej vykukla v priamom prenose!

Nicki Minaj si neustrážila výstrih. Zobraziť galériu (7)
Nicki Minaj si neustrážila výstrih. (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Erotika v skorých hodinách! O takýto trapas mamutích rozmerov sa postarala exotická speváčka Nicki Minaj (28), ktorá v závere minulého týždňa hosťovala v rannej šou. Pri vystúpení sa však odviazala viac, ako bolo vhodné. Tisíckam divákov naživo ukázala bradavku!

Pobúrila v priamom prenose! Aj keď vyzývavé outfity hudobných hviezd pred kamerou nie sú ničím výnimočným, Nicki Minaj tentoraz predsa len prestrelila. V programe Good Morning America totiž obnažila presne tú časť poprsia, ktorá v dennom vysielaní predstavuje na televíznych obrazovkách tabu. A diváci jej to poriadne zrátali!

Extravagantná speváčka si, nanešťastie, v zápale hitu Where Them Girls At svoj prehrešok spočiatku vôbec nevšimla. Keď však svoju bradavku uvidela vytŕčať, schovala ju do topu a tvárila sa, ako by sa vôbec nič nestalo. Televízna rada rodičov spoza veľkej mláky má však na celý incident vlastný názor. Toto pre najmenších rozhodne vhodné nebolo!

„Už po niekoľký raz v nedávnej minulosti, ranná šou zahŕňala nevhodný obsah pre deti a rodiny,“ povedal predseda spomínanej rady, Tim Winter, portálu TMZ. A ako reagovala samotná televízia? Päťsekundový posun vo vysielaní vraj technikom nestačil, neželané zábery si všimli až keď bolo neskoro. Na rozdiel od Nicki Minaj sa však vedenie stanice ABC divákom za nechcenú nahotu aspoň ospravedlnilo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu