Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Necudná speváčka vystavila nahé prsia na webe: Aha, sú pravé!

Nicki Minaj obnažila svoje prsia a vystavila ich na sociálnej sieti. Zobraziť galériu (12)
Nicki Minaj obnažila svoje prsia a vystavila ich na sociálnej sieti. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES – Poriadne pikantný dôkaz! Hoci je rapperka Nicki Minaj (30) svojimi výrazne ženskými krivkami dobre známa, podľa mnohých fanúšikov si k nim dopomohla silikónovými implantátmi. Aby čokoládová hviezda potvrdila opak, odhodila zábrany aj podprsenku. Fotku svojich obnažených vnád zverejnila na webe.

Upútať za každú cenu! To je heslo, ktorého sa v poslednom čase držia mladučké hudobné stálice ako Rihanna, Lady Gaga či Miley Cyrus. Odviazanému trendu najnovšie podľahla aj Nicki Minaj, ktorá fanúšikom servíruje čoraz pikantnejšie fotografie. K tej poslednej síce nenapísala žiadny komentár, no podľa všetkého malo ísť o dôkaz, že jej predností sa skalpel plastického chirurga nedotkol. Tvrdeniu úspešnej hviezdy by však zrejme uveril len málokto.

Svojrázna speváčka na zábere pózuje mierne pootočená a s našpúlenými perami. Pred objektív mobilného telefónu sa postavila hore bez, no bradavky zamaskovala dlhými tmavými lokňami. S veľmi podobnou fotografiou sa pochválila aj koncom júna, kedy sa odhalila v šatníku pri prezliekaní róby. Nicki tak zrejme neváha urobiť čokoľvek, aby potešila 1,8 milióna svojich priaznivcov, ktorí ju sledujú na webe.

Populárna rapperka sa nedávno postarala o poriadny rozruch, keď ju kolega DJ Khaled prostredníctvom videa MTV požiadal o ruku. Umelecké duo sa síce pozná, no nikdy oficiálne netvorilo pár.  „Bola som šokovaná tak ako zvyšok sveta. Khaled je môj brat a s tou hlúpou žiadosťou o ruku to nemyslel vážne, Prosím, nechajte to tak, on len žartoval. Ja ho nepriťahujem, nepáčim sa mu. Sme brat a sestra,“ reagovala Nicki neskôr na bombardovanie médií otázkami ohľadne potenciálnych zásnub. Žeby práve fotky jej odhaleného poprsia robili s mužmi zázraky?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu