Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

A čo rovno hore bez? Kyprej hviezde vykukli nahé prsia pred tisíckami fanúšikov!

Nicki Minaj v provokatívnom tope odhaľovala prsia pred tisíckami fanúšikov. Zobraziť galériu (17)
Nicki Minaj v provokatívnom tope odhaľovala prsia pred tisíckami fanúšikov. (Zdroj: Instagram)

NEW JERSEY – Jej prednosti nie sú tabu! Nie je nijakým tajomstvom, že Nicki Minaj (31) svoje kypré vnady vystavuje pri každej príležitosti a pravidelne sa nimi chváli prostredníctvom sociálnych sietí. Jej skalní fanúšikovia si však v tomto smere prídu na svoje aj v rámci koncertov. Pozrite, ako speváčke vykukovali prsia spod odvážneho topu priamo na javisku.

Provokovať za každú cenu! Také heslo razí rodáčka z Trinidadu a Tobaga, ktorá si svoje miestečko v šoubiznise vybudovala aj vďaka kyprejším ženským tvarom. Živé hudobné vystúpenia síce vypredáva pod záštitou raperského umenia, no mužských obdivovateľov na ne láka aj niečím iným. Svojrázna hviezda počas svojej šou v New Jersey nahodila top, ktorý si v podstate ani obliekať nemusela. Aj tak jej totiž presvitalo úplne všetko.

Nicki Minaj svoje obliny zvýraznila čiernobielymi nohavicami s geometrickým vzorom a vysokým pásom. Aby poodhalila brucho, jej top bez rukávov siahal ledva pod prsia. Aby nevykúkali aj bradavky, tie si tmavovláska prelepila striebornými hviezdičkami. Výhľad priamo na svoje ženské zbrane však neponúkla len návštevníkom v prvých radoch. Bujná nádielka bez podprsenky sa jej totiž po celý čas rysovala pod priehľadným materiálom ako na podnose.

Spevácka hviezda sa na pódiu objavila po boku uznávaného rapera Drakea, ktorému sa takpovediac vrhla do náručia a omotala si svoje nohy okolo jeho pása. Fotku na Instagrame vzápätí okomentovala týmito slovami: „Zachovajte pokoj! Pukám z tohto od smiechu, braček!“ Nicki zrejme chcela naznačiť, že žiadny nový párik sa v šoubiznise nerysuje. Pravdou ale zostáva, že Rihanna a Drake sa momentálne jeden druhému vyhýbajú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu