Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Zbláznila sa? Známa speváčka na ulici hore bez – s vykúkajúcim prsníkom!

Nicki Minaj na ulici bez ostychu vystavila svoje okrúhle prednosti bez bielizne. Zobraziť galériu (13)
Nicki Minaj na ulici bez ostychu vystavila svoje okrúhle prednosti bez bielizne. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES – Už nedokáže inak zaujať? Hoci sa Nicki Minaj (30) v začiatkoch kariéry príliš neobnažovala, v posledných mesiacoch vystrkuje svoje vnady ako na podnose. Dôkazom môže byť nedávne nakrúcanie istej talkšou, na ktorú si vykračovala v rozopnutom kabátiku. Ukrývať bujné vnady sa ani nepokúšala, práve naopak.

Čo sa to s ňou deje? Aj keď o prirodzenosti v prípade Nicki Minaj nemôže byť ani reči, megaúspešná rapperka kedysi pútala pozornosť vo výstredných farbách a zahalená od hlavy po päty. V poslednom čase však internet zaplavujú fotografie jej úplne nahých predností. Najsmutnejšie pritom je, že sa o ne peroxidová blondínka delí celkom sama. Príkladom môže byť provokatívny záber z tohto týždňa, na ktorom jej vykukuje pravý prsník.

Nicki si pred pár dňami našla v nabitom pracovnom diári priestor, aby zavítala do televízneho štúdia a usadila sa v hosťovskom kresle obľúbenej moderátorky Ellen DeGeneres. Talkšou sa síce nevysiela v nočnom čase, no to hudobníčku neodradilo od toho, aby zvolila poriadne vyzývavý outfit. Cestou do televízie si otestovala krátky kabátik ledva po pupok, ktorý si zapla len cez najvrchnejší gombík. Keďže akákoľvek bielizeň či top sa na jej tele nevyskytoval, svetlo svetla už opäť uzreli speváčkine vnady.

Aj keď sa to na prvý pohľad vôbec nezdá, Nicki si môže dovoliť tie najluxusnejšie outfity, v ktorých by dokonale vynikli jej plnšie krivky bez toho, aby vystrkovala intímnejšie partie. Ako jediná žena sa totiž prepracovala medzi najlepšie zarábajúcich kráľov hiphopovej scény. Štvrtú priečku jej zaistil minuloročný zárobok v hodnote rozprávkových 29 miliónov amerických dolárov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu