Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Lady Gaga s výstrihom pod pupok: Má prsia ako dve placky!

Lady Gaga Zobraziť galériu (9)
Lady Gaga (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Gravitáciu neoklame! Hoci Lady Gaga (25) ešte zďaleka nepatrí do starého železa, pri niektorých odhaľujúcich outfitoch by už mala trochu pribrzdiť. Jej prednosti si totiž bez správnej bielizne ani neškrtnú. Pozrite, aké ich má ovisnuté!

Čo to má za nádielku v oblasti hrudníka? Na divoké kreácie hraničiace s erotikou sme si u nej síce už dávno zvykli, Lady Gage však nie všetky z nich naozaj lichotia. Aj napriek mladému veku jej dekolt totiž pôsobí pomerne vyslúženým dojmom. Prázdnotou nezíva, zato spľasnutý je viac než dosť!

Rázporok takmer po rozkrok a výstrih až pod pupok! V takýchto čiernych šatách popová diva vo štvrtok opúšťala istý losangelských hotel, pred ktorým na ňu čakal zástup fanúšikov. Keďže však Lady Gaga mierila na vystúpenie v nočnej šou Jimmyho Kimmela, príliš sa pri svojich „malých príšerách“ nezdržovala. Poslala im zopár hamburgerov z neďalekého fast-foodového zariadenia a ponúkla pohľad na obnažené vnady. Tie jej síce vďaka tenučkým šnúrkam nevybehli, priveľmi však nevábili. Vyzerali totiž ako placky!

Čo sa týka samotných outfitov, speváčka je sebavedomá viac než dosť. Rozhodla sa totiž kráčať v šľapajách Madonny, Gwen Stefani či Katy Perry a navrhla vlastnú kolekciu oblečenia už aj pre najmenších. Tá nie je inšpirovaná ničím iným ako jej extravagantnými kostýmami. Pamätáte si ešte ten, čo pripomínal surové mäso? Presne taký budete môcť už čoskoro zadovážiť aj svojej ratolesti!

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu