Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Lady Gaga na invalidnom vozíku: Hrá sa na postihnutú!?

Lady Gaga na vozíku Zobraziť galériu (6)
Lady Gaga na vozíku

SYDNEY - Upútať za každú cenu! To je heslo Lady Gagy (25) a ani jej posledné vystúpenie nebolo výnimkou. Speváčka sa zrejme rozhodla, že výstredný kostým už na šokovanie publika nestačí a na nevôľu mnohých postihnutých ľudí sa predviedla na invalidnom vozíku!

Postihnutá morská víla! Lady Gaga sa v Sydney predstavila v naozaj originálnom outfite čiernej morskej panny. Či už sa umelkyňa bála, že v ňom nebude vedieť chodiť alebo chcela len upútať pozornosť, oblečenie doplnila naozaj netradične – invalidným vozíkom.

Postihnutí nie sú veľmi nadšení! Ich reakcie na seba nenechali dlho čakať. „Nevidela som vystúpenie Lady Gagy, ale rešpektujem jej umelecké vyjadrenie. Pretože to nie je po prvý krát, čo použila invalidný vozík pri svojich vystúpeniach, pozývam ju, aby sa dozvedela viac o 5,6 miliónoch Američanov, ktorí sú postihnutí paralýzou,“ povedal zakladateľ nadácie LifeRolls On, JesseBillauer. „Oni, tak ako ja, nanešťastie nepoužívajú invalidný vozík na to, aby šokovali.“

Lady Gaga sa na vozíku objavila aj v jednom zo svojich starších videoklipov, Paparazzi. Ohlasy boli podľa nej dobré. „Stretávala som plačúce dievčatá na invalidných vozíkoch, ktoré hovorili, že keď uvideli to video, zmenilo im to život,“ vyjadrila sa speváčka. Nuž, zdá sa, že nadšenie aspoň z niektorých už pomaly trochu vyprcháva!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu