Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Krutá pravda o Lady Gage: Lupus, hladovka a tvrdé drogy!

Lady Gaga Zobraziť galériu (9)
Lady Gaga

LOS ANGELES – Hviezdna kariéra ňou poriadne zamávala! Hoci sa extravagantná speváčka navonok tvári, že je v šoubiznise „nad vecou“, v skutočnosti samu seba týra ako zmyslov zbavená. Lady Gaga (25) je väčšinu času vyhladovaná a pod vplyvom zakázaných látok!

Feťáčka posadnutá vlastnou váhou! Takto hudobnú hviezdu vykresľuje spisovateľ Ian Halperin, ktorý svoj život zasvätil biografiám áčkových celebrít. Po Michaelovi Jacksonovi a páriku Brangelina si totiž zobral na mušku práve Lady Gagu. A to, čo o nej napísal, neveští nič dobré. K tomu, aby skončila v rukách psychiatrov, vraj u nej veľa nechýba!

„Tí, ktorí s ňou spolupracovali na turné, mi povedali, že Gaga celé týždne takmer nejedla, aby sa zmestila do kostýmov. Je chorá a posadnutá vlastnou hmotnosťou,“ citoval Halperina magazín Star. Podľa jeho slov sa pritom speváčkine úchylné správanie nedá prehliadnuť: „Jeden priateľ mi prezradil, že Gaga na seba zíza v zrkadle celé hodiny a na konci analyzuje a kritizuje svoje telo. Je to nezdravá posadnutosť.“

Životopisec, ktorý sa výskumu a písaniu o speváčkinom životnom štýle venoval celý rok, neobišiel ani tému drog. Lady Gaga sa totiž dokáže na žúre poriadne odviazať a údajne neexistuje pod slnkom droga, ktorú by neskúsila: „Od heroínu cez kokaín a extázu, jej priatelia tvrdia, že vyskúšala každú dostupnú drogu.“ Informáciu o kokaíne koniec koncov popová diva sama potvrdila už v roku 2005. Posledné Halperinove odhalenie však mnohým fanúšikom zrejme vyrazí dych!

Šokujúce outfity, početné parochne, či výrazné líčenie – to všetko Lady Gaga nenosí náhodou. Príčinou je vraj automunitné ochorenie zvané lupus, ktoré sa na nej prejavuje viac, ako sama priznáva: „Za parochňami a mejkapom sčasti stojí vypadávanie vlasov a červené fľaky, ktoré sú prejavmi choroby.“ Ak by teda všetky vyhlásenia boli pravdivé, hudobníčka by v súkromí musela pripomínať ozajstné monštrum!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu