Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Nechutná Lady Gaga: Namiesto toalety močí do smetného koša!

Lady Gaga Zobraziť galériu (6)
Lady Gaga (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Keď to na ňu príde, dámske spôsoby idú bokom! To, že aj vychytené hviezdy svetového šoubiznisu majú svoje zlozvyky, je celkom prirodzené. Nad tými z repertoáru Lady Gaga (26) však občas ostáva rozum stáť. Speváčka si totiž zvykne uľaviť viac než kurióznym spôsobom!

Na použitie záchodu jej nezostáva čas! Aj keď väčšina žien si močenie inde ako na toalete ani len nedokáže predstaviť, Lady Gaga si z tejto biologickej potreby ťažkú hlavu nerobí. Namiesto toho, aby použila klasickú WC misu, vystačí si aj s niečím ďaleko primitívnejším. Odpadkovým košom!

S týmto pomerne negustióznym zlozvykom sa popová diva pochválila počas nedávneho nakrúcania talkšou Chatty Man, ktorú moderuje Alan Carr. Predtým, ako sa Lady Gaga zjavila pred kamerami, totiž zápasila s nutkaním na močenie. A keďže bola v šatni sama, vyriešila tento problém po svojom. „Dnes by to bola zaujímavá fotka, pretože som mala veľkú ružovú mašľu a čupela som nad smetiakom. Toaleta je dole v hale a ja som bola holá. Bola som tam len ja, moja mašľa a moja nahota,“ opísala bez ostychu ošemetnú situáciu. A ako vzápätí priznala, nebolo to po prvýkrát!

„Do smetného koša v šatni močím pomerne často,“ šokovala svojou otvorenosťou. Dôvod je pritom úplne jednoduchý. Keďže prezliekanie náročných kostýmov počas vystúpení zaberá veľa času, na záchod jej neostane už ani minútka. Za istých okolností by sa takéto riešenie pochopiť možno dalo. Priznávať sa k nemu však Lady Gaga rozhodne nemusela!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu