Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Jennifer Lopez dlho nesmútila: Návrat k exmilencovi!

Jennifer Lopez a P. Diddy Zobraziť galériu (10)
Jennifer Lopez a P. Diddy

NEW YORK – Vo vzťahu k mužom príliš neotáľa! Hoci sa jej manželstvo číslo tri oficiálne rozpadlo len pred dvoma týždňami, Jennifer Lopez (42) už našla útechu v náručí iného. Paradoxne však vstúpila do tej istej rieky – randí s milencom spred desiatich rokov!

Stará láska nehrdzavie! Netrvalo dlho a týmto heslom sa milostný život Jennifer Lopez začal riadiť na plné obrátky. Len čo sa za manželom Marcom Anthonym zabuchli dvere, jej spoločnosti sa už teší ďalší muž. Nejde však o žiaden nový úlovok, dvojica sa dôverne pozná z rokov 1999 – 2001. A aj keď odvtedy spolu takmer neprehovorili, v týchto dňoch majú k sebe znova blízko. J-Lo sa údajne vrátila k P. Diddymu!

„Diddy nečakal, že by mu Jennifer zavolala. Nehovorili spolu roky a z ničoho nič mu volá a esemeskuje,“ cituje svoj dôverný zdroj portál MediaTakeOut.com. Ten zároveň tvrdí, že popová diva sa pokúšala o zblíženie s čokoládovým rapperom už od minulého roka. Hneď, ako si uvedomila, že manželstvo s Marcom nefunguje podľa jej predstáv!

Podľa spomínaného portálu však v prípade obnovenia tejto romance spred desaťročia nezostalo len pri telefonovaní. Očitý svedok totiž uviedol, že umelci sa uplynulú stredu stretli pri spoločnom stole v istej luxusnej newyorskej reštaurácii: „Diddy rýchlo vošiel a okamžite zamieril do privátnej časti. O dvadsať minút neskôr vošla J-Lo. Bol som v šoku.“

A čo na celú aféru hovorí samotná latino hviezda? Tá si z takýchto fám zatiaľ ťažkú hlavu nerobí. Prostredníctvom svojej hovorkyne totiž médiám odkázala, že na predmetný deň má alibi: „Jennifer bola v stredu na natáčaní svojho nového filmu What To Expect When You Are Expecting v Atlante.“ Čo robila v noci, však už nekonkretizovala!

J-Lo a P. Diddy na odovzdávaní cien Grammy v roku 2000

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu