Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Uplakaná Jennifer Lopez: Zosypala sa na pódiu!

Jennifer Lopez sa zosypala na pódiu. Zobraziť galériu (12)
Jennifer Lopez sa zosypala na pódiu.

CONNECTICUT – Nezvláda to až tak jednoducho! Hoci sa na prvý pohľad zdá, že Jennifer Lopez (42) nemá s rozpadom svojho manželstva s Marcom Anthonym (43) až taký problém, zrejme to nebude celkom tak. Na nedávnom koncerte sa totiž po romantickej piesni neovládla a rozplakala sa!

Pravé city skrýva! Na víkendovom koncerte v aréne Mohegan Sun Jennifer Lopez ukázala, že s jej milostným životom to predsa len nebude úplne ružové. Po tom, ako odspievala akustickú verziu piesne If You Had My Love jej oči zaliali slzy a kým bola schopná pokračovať prešlo niekoľko okamihov. „Toto bola prvá pieseň, ktorú som napísala o láske,“ prezradila na margo skladby speváčka.

Jennifer však napriek svojmu citovému pohnutiu dokázala v koncerte pokračovať. „Dala sa dokopy na ďalšiu pesničku, ale potom utiekla z pódia,“ opísal situáciu jeden z návštevníkov koncertu. „Potom už odspievala len zopár skladieb a zjavne bola mimo. Všetci to prežívali s ňou. Bolo to naozaj dramatické.“

Príčinou jej dojatia bol zrejme nielen nedávny rozchod s manželom, ale aj spomienky na ostatné vzťahy. Súčasťou jej vystúpenia boli totiž tiež dvojníci jej partnerov: rappera P. Diddyho, tanečníka Crisa Judda, herca Bena Afflecka a speváka Marca Anthonyho.

Jennifer však aj napriek smutným chvíľam na lásku nezanevrela. „Niekedy to nefunguje – a to je smutné. Ale stále zostávam večným optimistom čo sa lásky týka. Verím v lásku. Je stále mojím najväčším snom,“ vyjadrila sa.

Jennifer Lopez v slzách

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu