Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Prichytení: J-Lo nového milenca neutajila - kto jej zohrieva posteľ?!

Jennifer Lopez viac milenca skrývať nemusí. Odfotili ju priamo v jeho aute. Zobraziť galériu (10)
Jennifer Lopez viac milenca skrývať nemusí. Odfotili ju priamo v jeho aute.

LOS ANGELES – A je to vonku! Aj keď sa ešte stále vydatá Jennifer Lopez (42) snažila svoju romancu ututlať zo všetkých síl, nakoniec sa jej to nepodarilo. Paparazzi ju totiž pristihli priamo v luxusnom vozidle jej čerstvého milenca. A kým on sa uškŕňal popod nos, ona si len bezmocne zakrývala rukami tvár!

Ulovila mladšieho! Fámy o tom, že J-Lo sa tajne stretáva s o šesť rokov mladším hollywoodskym kolegom, sa v médiách objavili už takmer pred mesiacom. Dnes je však ale nad slnko jasné, že sa naozaj zakladali na pravde. Fotografi známu mamičku pristihli v SUV-ečku Bradleyho Coopera!

Hoci médiá boli voči kuloárnym klebetám o rodiacom sa páriku zo začiatku veľmi skeptické, nakoniec sa dočkali pikantného dôkazu. Bradley Cooper, ktorý sa len nedávno rozišiel s herečkou Renée Zellweger, totiž latino hviezdu tento týždeň viezol domov. Pri šoférovaní ho síce prekvapili blesky fotoaparátov, no rozladiť sa rozhodne nenechal. Zatiaľ čo zaskočená Jennifer nevedela, kam z konopí, on sa na celej situácií výborne zabával.

Jennifer Lopez viac milenca
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: isifa)

Aj keď sú obe áčkové celebrity momentálne veľmi zaneprázdnené, stretávať sa plánujú naďalej. „Jennifer a Bradley ešte nie sú oficiálnou dvojicou, ale rozhodne budú v randení pokračovať,“ píše Hollywood Life. Pákou, ktorá rozhoduje o tempe vzťahu, je aj tentoraz dominantná práve J-Lo: „Kvôli nabitým programom spolu veľmi veľa telefonujú. Jennifer to všetko berie najpomalšie, ako sa len dá.“ Ani uvedené slová však nič nemenia na fakte, že herec u svojej čerstvej polovičky po odvoze domov zaparkoval a aj prespal.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu