Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Snobská Paris Hilton zdrhla z rozhovoru: Toto nestrpela!

Paris Hilton Zobraziť galériu (7)
Paris Hilton

LOS ANGELES – So mnou nie sú žarty! Týmto heslom sa hotelová dedička neriadi už len vo vzťahu k milencom, ale aj k novinárom. Celebrita jej formátu totiž na nepríjemné otázky zásadne neodpovedá. Pozrite, ako to vyzerá, keď Paris Hilton (30) nevie, kam z konopí.

Zahrával sa s ohňom! Reč je o americkom reportérovi Danovi Harrisovi, ktorému sa nedávno spolu so štábom a kamerami podarilo zavítať do príbytku maznáčika z klanu Hilton. Pôvodne mal síce Paris vyspovedať na tému jej nedávno zatknutého prenasledovateľa, rozhovor sa však takmer ani nedokončil. Odvážny Dan totiž svojimi otázkami poriadne podpichol blondínkine nafúknuté ego!

„Nebojíte sa občas, že ľudia, ktorí kráčajú vo Vašich šľapajách, ako Kim Kardashian, vás zatienia?“ opýtal sa Harris bez servítky. Na to mu Paris pokojným hlasom odvetila: „Nie, vôbec.“ Novinár sa však nenechal odradiť a konverzácia začala naberať na obrátkach: „Vaša reality šou má nízku sledovanosť. Nerobí vám to starosti?“ Tu už boháčka krútila hlavou o niečo podráždenejšie a po narážke na to, že jej najväčšia popularita už môže byť fuč, napätie nevydržala. Zdvihla sa a bez slova zutekala za svojou PR manažérkou!

Aj keď sa celá situácia podľa očitých svedkov javila ako katastrofa, Paris si nakoniec svoju tvár zachovala. Na kameru vysvetlila, že v šoubiznise sa pohybuje už 15 rokov a uvedomuje si, že je potrebné stále vymýšľať niečo nové. A hoci trošku silene, na závere „protivného“ reportéra pod vlastnou strechou objala!

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu