Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Zdrogovaná Paris Hilton: Tvrdá bitka s chlapmi a gaťky von!

Paris Hilton v bitke s paparazzmi ukázala spodnú bielizeň. Zobraziť galériu (8)
Paris Hilton v bitke s paparazzmi ukázala spodnú bielizeň. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Tá sa ale predviedla! Hotelová dedička Paris Hilton (31) má na konte ďalší trapas nevídaných rozmerov. Včera v noci sa totiž dostala do potýčky s fotografom, ktorý o nej nakrútil kompromitujúci materiál. Strhla sa trma-vrma, v ktorej blondínka skončila pritlačená k stene a nechtiac ukázala spodnú bielizeň.

Utŕžila poriadnu hanbu! Americká celebrita sa uplynulú noc vybrala žúrovať na otváraciu párty istého losangelského nočného klubu. Ešte predtým sa v priestoroch parkoviska údajne posilnila zakázanými látkami, čo sa podarilo zachytiť číhajúcemu paparazzovi. Skutočná dráma sa však strhla, až keď Paris Hilton spomínaný podnik opúšťala.

V priestoroch podzemných garáží si príležitostná modelka a speváčka všimla, že ju jeden z fotografov nakrúca. Rozhodla sa preto zakročiť hrubou silou a kameru dostať za každú cenu. V bitke o videozáznam ju však pritlačili k múru. Paris zradili aj čipkované minišaty, ktoré sa jej vyhrnuli priam nebezpečne vysoko. Blonďavá hviezda tak odhalila nielen vyziabnuté nohy, ale tiež nohavičky telovej farby.

Či bude mať celá záležitosť dohru na súde, zatiaľ nevedno. Fotograf Billy Barrera však tvrdí, že Paris bola pod vplyvom drog a jej reakciu považuje za nepochopiteľnú. „Bolo 3:30 ráno, párty sa skončila a ja som kráčal cez parkovisko na záchod. Zbadal som Paris, tak som zapol kameru. Nečakal som, že do mňa skočia. Paris fotím často a som k nej vždy milý. Zaútočila na mňa bezdôvodne,“ cituje ho portál RadarOnline. Zdá sa, že zbohatlíčka si tentoraz zavarila viac než zvyčajne.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu