Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Pamela Anderson má ženskejšie krivky: Ale čo ten nevkusný outfit?!

Pamela Anderson na autosalóne nezabodovala - pôsobila lacno. Zobraziť galériu (8)
Pamela Anderson na autosalóne nezabodovala - pôsobila lacno.

MONAKO – Menej je viac! Keď sa v spoločnosti objaví sexbomba 90. rokov, o afektované pózy a výstavné krivky nie je núdza. Inak tomu nebolo ani počas uplynulého víkendu. Pamela Anderson (44) fanúšikom pripomenula, že ešte nepatrí do starého železa. Outfitom však tentoraz poriadne sklamala.

Zasekla sa v puberte? Nie je nijakým tajomstvom, že Pamela Anderson si svoju kariéru vybudovala na superštíhlej figúre a silikónových prednostiach. Výstredné módne kreácie k nej preto takpovediac patria. Na víkendovom autosalóne v Monaku však svojím výberom oblečenia príliš neohúrila, práve naopak. Medzi luxusnými vozidlami pôsobila ako lacná hosteska.

Neforemné biele šortky a odvážny ružový top s obnaženým chrbtom – takouto kombináciou si blondínka chcela zabezpečiť dostatok pozornosti nielen zo strany paparazzov. To sa jej v konečnom dôsledku aj podarilo, za bohyňu sexepílu by ju však pasoval zrejme iba málokto. Plnšia postavička jej očividne prospela, nevydarená kreácia jej šarm však potlačila celkom do úzadia.

Napriek tomu, že Pamela doteraz viedla pomerne búrlivý milostný život, zajačika v spálni by si na základe vlastnej skúsenosti nedopriala. V šľapajách Jennifer Lopez či Madonny kráčať zrejme nebude najmä kvôli vlastnému sebavedomiu. „Už nikdy by som nerandila s nikým mladším odo mňa. Ja chcem byť tá mladá a sexi,“ nechala sa počuť v médiách. Pri výbere šiat by však na svoj vek mala prihliadať takisto.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu